Akcija!

GPS lokator

194.99 (1,469.15 kn)

  • GPS lokator TKSTAR TK905
  • Pogodan za praćenje vozila, osoba, plovila i životinja
  • Praćenje u stvarnom vremenu, šalje obavijest kod pomaka
  • Praćenje povjesti rute do 6 mjeseci
  • Radi na SIM karticu 4G mreža
  • Punjiva litijska baterija od čak 10 000 mAh
  • Vrijeme pripravnosti do 120 dana
  • Ugrađeni super snažni magneti
  • Izlazna snaga : 5W, napon : 24V
  • Veličina uređaja : 90 x 72 x 32 mm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

TKSTAR TK905 GPS lokator – Vaš neizostavan pratitelj za sigurnost i kontrolu

Sigurnost je uvijek naš prioritet, bilo da je u pitanju zaštita naših najmilijih ili čuvanje imovine. U suvremenom dobu tehnologije, GPS lokatori postaju neizostavan alat za precizno praćenje i kontrolu. Uz to, pružajući mogućnost praćenja vozila, osoba, plovila i čak ljubimaca, GPS lokator TKSTAR TK905 predstavlja vrhunsku opciju koja pruža nesumnjivu korist i osjećaj mira. Ovaj jedinstveni uređaj opremljen je brojnim iznimnim značajkama koje ga čine vodećim izborom na tržištu. Upoznajte se s moćnim alatom koji će vam pružiti vrhunsku sigurnost – TKSTAR TK905.

Praćenje u stvarnom vremenu i trenutačne obavijesti

GPS lokator omogućuje vam real-time praćenje, bez obzira na to što pratite. Bilo da je to vaše vozilo, član obitelji ili vaša omiljena jahta, ovaj GPS lokator pružit će vam točne i brze informacije o njihovoj trenutačnoj lokaciji. Ako se dogodi neočekivani pomak objekta, ne brinite, lokator će vam trenutačno poslati obavijest. To vam omogućuje brzu reakciju u slučaju bilo kakvih izvanrednih situacija, te vas stavlja u kontrolu bez obzira na to gdje se nalazili.

Praćenje povijesti rute i 4G mrežna povezivost

Osim što pruža stvarno vrijeme praćenja, TKSTAR TK905 lokator zadržava i detaljnu povijest ruta do šest mjeseci unazad. Zahvaljujući toj značajci, možete analizirati prošla kretanja i stvoriti jasnu sliku o kretanju vaših vozila ili drugih objekata. Kako bi osigurao stabilno i pouzdano praćenje, ovaj GPS lokator radi na SIM kartici i podržava 4G mrežu. To znači da ćete uvijek imati pouzdane i brze podatke o lokaciji, bez obzira na mjesto gdje se nalazili.

Izdržljiva baterija i produženo vrijeme pripravnosti

Jedna od ključnih prednosti ovog GPS lokatora je njegova punjiva litijska baterija kapaciteta čak 10.000 mAh. Ova izdržljiva baterija omogućuje vam dulje razdoblje korištenja prije nego što ju trebate ponovno napuniti. Dodatno, ovaj GPS lokator nudi impresivno vrijeme pripravnosti do 120 dana, što vam omogućuje produljeni nadzor bez brige o čestom punjenju.

Ugrađeni super snažni magneti za jednostavno postavljanje

Ugradnja TKSTAR TK905 jednostavna je zahvaljujući ugrađenim super snažnim magnetima. Ovi magneti omogućuju čvrsto postavljanje uređaja na različite površine, što znači da ga možete postaviti na vozila, brodove ili druge objekte bez ikakvih problema. Osim toga, njegova kompaktna veličina od 90 x 72 x 32 mm omogućuje vam diskretno postavljanje, što je ključno kada želite zadržati privatnost.

TKSTAR TK905 GPS lokator pruža vrhunsku sigurnost i kontrolu za praćenje vozila, osoba, plovila i životinja. S mogućnošću praćenja u stvarnom vremenu, trenutačnih obavijesti o pomaku, povijesti rute do šest mjeseci unazad i radom na SIM kartici 4G mreža, ovaj uređaj predstavlja sveobuhvatan paket. Dodatno, s punjivom litijskom baterijom od 10.000 mAh i iznimno dugim vremenom pripravnosti, TKSTAR TK905 pruža pouzdanost i trajnost. Ne zaboravimo ni ugrađene super snažne magnete koji olakšavaju postavljanje i korištenje. S TKSTAR TK905, možete biti sigurni da ćete uvijek biti u tijeku s lokacijom i kretanjem važnih stvari u vašem životu.

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Baterija

3.7V 800mAh li-ion baterija

Mreža

GSM / GPRS

Auto punjač

12 – 24V input, 5V output

Radna temperatura

-20℃ do+55℃

Relativna vlažnost

5% – 95%

Težina

39g

Veličina

123mm x 103mm x 50mm

Paket uključuje

1x GPS lokator 1x korisnički priručnik 1x strujni adapter 1x USB kabel 1x baterija koja se puni

Možda će vam se također svidjeti…