Akcija!

Grijač za noge

44.99 (338.98 kn)

  • Električni grijač za stopala za starije osobe
  • Pogodan za sve vrste stopala
  • Vrlo brzo postizanje željene temperature
  • Automatsko isključivanje nakon 90 min
  • Daljinski upravljač sa 3 načina rada
  • Uložak se može prati u perilici
  • Snaga 100 W, dimenzije: 30 x 30 x 24 cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš online dućan, mjesto gdje udobnost susreće inovaciju! Predstavljamo vam naš najnoviji proizvod – Električni grijač za stopala, posebno dizajniran za starije osobe, ali savršeno pogodan za sve vrste stopala. Ovaj grijač ne samo da pruža trenutačnu toplinu, već i štedi energiju, čineći vaše zimsko iskustvo ugodnijim nego ikada prije.

Brza i učinkovita toplina

Zamislite samo sjesti u svoju omiljenu fotelju ili leći u krevet, staviti svoje umorne noge u našu grijalicu i osjetiti brzo postizanje željene temperature. Sada to nije samo san, već stvarnost s našim električnim grijačem za stopala snage 100 W. Bez obzira na to jesu li vam stopala hladna ili jednostavno želite dodatnu toplinu, naš uređaj će vas ugrijati u tren oka.

Prilagodljivo grijanje, bez visokih računa

S našim intuitivnim daljinskim upravljačem, podešavanje temperature postaje pravo zadovoljstvo. Tri razine intenziteta grijanja omogućavaju vam prilagodbu topline prema vašim potrebama. I ne brinite se zbog visokih računa za grijanje – umjesto da pojačavate radijatore na maksimum, uživajte u uštedi energije uz našu grijalicu za stopala.

Higijena na prvom mjestu

Uložak grijača se može lako ukloniti i prati, osiguravajući vam besprijekornu higijenu. Bez obzira koliko puta ga koristili, naše rješenje omogućuje održavanje svježine i čistoće. Umetak se može prati ručno ili u perilici rublja na maksimalno 30 stupnjeva.

Automatsko isključivanje za bezbrižno korištenje

Vaša sigurnost nam je prioritet. Zahvaljujući ugrađenom automatskom isključivanju, možete se opustiti i u potpunosti uživati u toplini. Nakon 90 minuta rada, uređaj će se automatski isključiti, čime se eliminira svaki strah od pregrijavanja. Ako vam je i dalje potrebna toplina, samo ga ponovno uključite nakon kratke pauze.

Odlučite se danas za naš električni grijač za stopala i uživajte u maksimalnoj toplini, udobnosti i praktičnosti. Neka vaša stopala dožive nevjerojatnu transformaciju u udobnom, toplom okruženju koje pruža naš inovativni proizvod. Naručite sada i uđite u novu dimenziju topline!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci