Akcija!

Jastuk za okretanje nepokretnih

49.99 (376.65 kn)

  • Jastuk za okretanje nepokretnih osoba
  • Ergonomski dizajn, linije su ravnomjerne, vrlo ugodan za korištenje
  • Idealno za starije osobe, bolesnike vezane za krevet, hendikepirane, pacijente s prijelomom donjih udova
  • Dimenzije: 40x 45×13 cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu trgovinu, gdje brinemo o udobnosti i dobrobiti naših korisnika. Predstavljamo vam naš jastuk za okretanje nepokretnih osoba, dizajniran s posebnom pažnjom za pružanje optimalne podrške i olakšanja.

Naš jastuk karakterizira ergonomski dizajn s ravnomjernim linijama, čineći ga izuzetno udobnim za korištenje. Idealno je rješenje za starije osobe, bolesnike vezane za krevet, hendikepirane pojedince i pacijente koji se oporavljaju od prijeloma donjih udova. Pruža podršku i udobnost svima kojima je potrebna pomoć u održavanju mobilnosti i dobrobiti.

S dimenzijama od 40x45x13 cm, naš jastuk omogućuje jednostavno mijenjanje položaja, što je od izuzetne važnosti za održavanje udobnosti i prevenciju dekubitusa te atrofije mišića uzrokovane dugotrajnim ležanjem.

Izrađen od visokokvalitetne presvlake i elastične spužve, naš jastuk osigurava izdržljivost i dugotrajnu upotrebu. Njegova jaka nosivost i otpornost na deformacije čine ga pouzdanim partnerom u brizi za vaše zdravlje.

Njegova praktična konstrukcija omogućuje nježno podizanje osobe, okretanje između nogu i lagano postavljanje u željeni položaj. Smanjuje poteškoće s izlučivanjem i pruža olakšanje kako korisnicima, tako i njihovim njegovateljima.

U našoj ponudi pronalazite kvalitetna rješenja koja će unaprijediti vaš svakodnevni život. Kupnjom našeg jastuka za okretanje, investirate u udobnost, sigurnost i kvalitetu života. Zajedno stvaramo bolje sutra za sve nas.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci