Akcija!

Kamera za bebu

104.99 (791.05 kn)

  • WIFI kamera za bebu
  • Nadzor djetete u bilo kojem trenutku dana i noći
  • Radi na baterije, koje se pune preko USB punjača
  • Kapacitet baterija 5200mAH
  • Mobilne aplikacije za Android i iOS, Tuya i Smart Life
  • Bežični način rada
  • Omogućena dvosmjerna komunikacija
  • Aktivan PIR senzor pokreta
  • Mogućnost spremanja video zapisa na memorijsku karticu do 128GB
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, mjesto gdje se briga za vaše dijete spaja s najnovijom tehnologijom kako biste osigurali miran san i sigurnost svakog trenutka. Predstavljamo vam našu WiFi kameru za bebu, vašeg najvjernijeg saveznika u nadzoru djeteta tijekom dana i noći.

Naša WiFi kamera za bebu donosi vam:

Beskompromisnu sigurnost:
S ovom kamerom, imat ćete mogućnost nadzora vašeg djeteta u bilo kojem trenutku, bez obzira na vrijeme ili mjesto. Bilo da ste na poslu, putu ili jednostavno u susjednoj sobi, uvijek ćete biti u kontaktu s vašim malim anđelom.

Jednostavnu upotrebu:
Nema potrebe za kompliciranim postavljanjem ili instalacijom. Naša kamera radi na baterije, koje se jednostavno pune preko standardnog USB punjača. S kapacitetom baterija od 5200mAH, možete biti sigurni da će vaša kamera trajati danima bez prekida.

Mobilne aplikacije za vašu udobnost:
S našom kamerom dolaze mobilne aplikacije za Android i iOS platforme, kompatibilne s Tuya i Smart Life sustavima. Ove aplikacije omogućuju vam brz i jednostavan pristup vašoj kameri iz udobnosti vašeg pametnog telefona, bilo gdje i bilo kada.

Napredne značajke:
Bežični način rada omogućuje vam fleksibilnost u postavljanju kamere gdje god vam najviše odgovara. Dvosmjerna komunikacija omogućuje vam ne samo slušati, već i govoriti s vašim djetetom u stvarnom vremenu. Aktivan PIR senzor pokreta automatski će vas obavijestiti ako se detektira bilo kakva aktivnost, pružajući vam dodatni mir. Također, s mogućnošću spremanja video zapisa na memorijsku karticu do 128GB, nikada nećete propustiti ni jedan važan trenutak.

Neka naša kamera za bebu bude vaš pouzdan pratitelj u roditeljstvu, pružajući vam potrebnu sigurnost i udobnost dok vaše dijete raste. Kliknite na “Kupi odmah” i osigurajte miran san za vas i vašu obitelj već danas!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…