Akcija!

Kamera za nadzor

104.99 (791.05 kn)

  • WIFI kamera za nadzor na baterije ESCAM
  • Ugrađena punjiva baterija snage 5200 mAh
  • Baterija se puni putem USB punjača
  • Do 6 mjeseci trajanja baterije u standby načinu rada
  • Praćenje uživo putem mobilne aplikacije, Android, IOS
  • Spremanje podataka na mikro SD memorijsku karticu do 128GB
  • IP67 zaštita od vlage i prašine, vodootporna na vremenske uvjete
Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

U današnjem svijetu, gdje sigurnost postaje sve važnija briga, tehnološka rješenja za nadzor su postala neizostavan dio naših života. S napretkom tehnologije, bežične WiFi kamere za nadzor postale su popularan izbor za mnoge.

Bežična sloboda – Ugrađena punjiva baterija

Ističući se u moru konvencionalnih kamera, ESCAM je opremljen s moćnom ugrađenom punjivom baterijom kapaciteta 5200 mAh. Ova inovativna značajka omogućuje kameri da se oslobodi ovisnosti o stalnom napajanju iz električne mreže. Sada možete postaviti svoju kameru na bilo kojem mjestu koje želite nadzirati, bez ograničenja kabela ili utičnica. Bezbrojne mogućnosti postavki su vam na dohvat ruke.

Pametno punjenje – Snaga putem USB punjača

Dok se puno uređaja napaja pomoću USB-a, ESCAM koristi ovu modernu tehnologiju i za punjenje svoje baterije. To znači da možete koristiti standardni USB punjač ili računalo kako biste brzo i lako napunili kameru. Ova praktična opcija olakšava održavanje kamere spremne za rad u svakom trenutku.

Trajnost koja traje – Do 6 mjeseci trajanja baterije u standby načinu rada

Jedan od ključnih elemenata koji čini ESCAM tako izvanrednom je dugotrajna baterija u standby načinu rada. Kamera može ostati u ovom načinu rada do čak 6 mjeseci, čime se značajno smanjuje potreba za čestim punjenjem. Tajna leži u pametnom upravljanju potrošnjom energije, koje omogućuje trajanju baterije znatno duže od konkurencije.

Nadzor na dohvat ruke – Praćenje uživo putem mobilne aplikacije

ESCAM ne nudi samo izvanrednu autonomiju, već i mogućnost nadzora uživo putem mobilne aplikacije na uređajima s Android i iOS operativnim sustavom. Bez obzira gdje se nalazite, možete jednostavno pristupiti svojoj kameri i pratiti događaje u stvarnom vremenu. Ta praktičnost daje vam mir uma i osjećaj povezanosti s važnim područjima u vašem životu.

Pohrana bez granica – Mikro SD memorijska kartica do 128GB

Snimke i videozapisi koje zabilježi ESCAM možete pohraniti na mikro SD memorijsku karticu kapaciteta do 128GB. S ovom velikom pohranom, imate dovoljno prostora za dugotrajno snimanje i arhiviranje važnih trenutaka. Osim toga, možete lako prenijeti i dijeliti snimke s drugim uređajima, bez potrebe za povezivanjem na internet.

Otporna na sve izazove – IP67 zaštita

S ESCAM-om, ne morate brinuti o vremenskim uvjetima. Opremljen s IP67 zaštitom od vlage i prašine, ova kamera je otporna na sve vremenske uvjete i može izdržati i najteže uvjete. Neka bura, kiša ili sunce – vaša kamera će nastaviti pouzdano raditi.

Zaključak

ESCAM WiFi kamera za nadzor na baterije donosi novu eru bežičnih kamera s nevjerojatnom snagom, trajnošću i praktičnošću. Ova jedinstvena kombinacija čini je idealnim izborom za kućnu sigurnost, praćenje vikendice ili poslovnih prostora. Otkrijte revoluciju nadzora s ESCAM-om i osjetite potpunu slobodu i kontrolu nad onim što vam je važno.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci