Akcija!

Kamera žarulja

69.99 (527.34 kn)

  • WIFI kamera žarulja
  • Visoka rezolucija od 4 MP, 4 X digitalni zoom
  • Rotacija kamere 355°
  • Detekcija pokreta, dvosmjerna komunikacija
  • IP66 zaštita od vlage i prašine
  • Napajanje E27 110-240V
  • Praćenje uživo putem mobilne aplikacije, Android, IOS
  • Spremanje podataka na mikro SD memorijsku karticu do 128GB
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u revoluciju sigurnosti. Upoznajte WIFI kameru tvoju tajnu zaštitnicu doma. Zaboravite na uobičajene kamere koje se ističu svojim neprivlačnim dizajnom i ograničenim mogućnostima. Ova kamera žarulja će vas oduševiti svojim inovativnim dizajnom i vrhunskim performansama.

Visoka rezolucija od 4 MP omogućuje vam jasnu sliku svakog detalja, a 4X digitalni zoom omogućuje vam povećanje pojedinosti bez gubitka kvalitete. Bez obzira na to gdje se nalazite, putem mobilne aplikacije pratite svoj dom uživo i budite sigurni da ste uvijek povezani s onim što vam je najvažnije.

Zahvaljujući impresivnoj rotaciji kamere od 355°, kamera može pratiti svaki pokret u prostoriji, osiguravajući da ništa neće ostati nezapaženo. Detekcija pokreta će vas odmah obavijestiti o sumnjivim aktivnostima i omogućiti vam da promptno reagirate na sve potencijalne prijetnje.

Sigurnost vašeg doma nam je prioritet, zato smo opremili ovu kameru s IP66 zaštitom od vlage i prašine. Bez obzira na vremenske uvjete, vaša kamera će raditi pouzdano i bez problema.

Napajanje putem standardnog E27 priključka s rasponom od 110-240V čini instalaciju jednostavnom i bez muke. A kad je riječ o pohrani podataka, ne brinite se – jednostavno koristite mikro SD memorijsku karticu do 128GB i imajte sve što vam je važno pri ruci.

Ne čekajte više – osigurajte dom uz ESCAM WIFI kameru i osjećajte se sigurno gdje god da ste!

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci