Akcija!

Klupa za tuširanje

64.99 (489.67 kn)

  • Klupa za tuširanje
  • Može se prilagoditi gotovo svim vrstama kada
  • Namijenjena za starije, nemoćne, nepokretne osobe, trudnice i sl.
  • Izrađena od visokokvalitetne plastike
  • Čvrsta i izdržljiva, jednostavna za održavanje
  • Zaobljeni rubovi sprječavaju ozljede
  • Opremljena ergonomskom ručkom za dodatnu sigurnost
  • Maksimalna nosivos do 150 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu trgovinu! Tražite li siguran i udoban način za tuširanje, na pravom ste mjestu. Predstavljamo vam našu klupu za tuširanje, savršeno prilagođenu vašim potrebama.

Naša klupa za tuširanje nije obična klupa. Ona je dizajnirana s misijom pružanja sigurnosti i udobnosti osobama različitih dobnih skupina i sposobnosti. Izrađena od visokokvalitetne plastike, ova klupa je čvrsta, izdržljiva i jednostavna za održavanje.

Što je čini posebnom? Prvenstveno, namijenjena je starijim osobama, nemoćnima, nepokretnima, trudnicama i svima koji traže dodatnu sigurnost tijekom tuširanja. Ergonomski dizajnirana ručka pruža dodatnu podršku prilikom ulaska i izlaska iz kade, dok zaobljeni rubovi sprječavaju moguće ozljede.

Jedna od ključnih značajki su podesive neklizajuće noge koje osiguravaju stabilnost čak i na klizavim površinama. Ova klupa se može prilagoditi gotovo svim vrstama kada, što je čini iznimno fleksibilnom i praktičnom.

Postavljanje klupe za tuširanje je brzo i jednostavno – samo 5 minuta bez potrebe za alatima! Osim toga, lako se čisti vodom i blagim sapunom. Dodatni bonus je ugrađeni držač za sapun, što čini vaše tuširanje još praktičnijim i udobnijim.

Preporučujemo našu klupu za tuširanje svim osobama koje traže siguran i udoban način za kupanje. Njezina maksimalna nosivost od 150 kg čini je prikladnom za sve korisnike. Bez obzira jeste li starija osoba, trudnica ili osoba s ograničenom pokretljivošću, naša klupa za tuširanje je idealan izbor za vas.

Osigurajte si sigurnost i udobnost tijekom tuširanja s našom klupom za tuširanje. Kupite je danas i osigurajte si ugodno iskustvo tuširanja bez ikakvih briga!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci