Akcija!

Laserska libela

139.99 (1,054.75 kn)

  • Laserska libela – 16 linija 360 stupnjeva
  • Emitira 16 mjernih linija, uključujući 8 okomitih i 8 vodoravnih
  • Zelene laserske zrake osiguravaju precizno i ​​jasno niveliranje
  • IP54 vodootporan i otporan na prašinu i prljavštvinu
  • Funkcija samoniveliranja može prevladati male neravnine do 3°
  • Laserska dioda: 532 nm
  • Zeleno svjetlo; zrake: 360 ° x 3 12 (3D), 360 ° x 4 16 (3D)
  • Područje samoniveliranja: +/- 3 °; napon: 220-240V
  • Vertikalna / horizontalna preciznost: 0,2 mm / 10 m
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu trgovinu, gdje vam predstavljamo vrhunsku lasersku libelu koja će transformirati način na koji radite. Naša Laserska libela s 16 linija i 360 stupnjeva postavlja novi standard u preciznosti i praktičnosti.

Sa sposobnošću emitiranja 16 mjernih linija, uključujući 8 okomitih i 8 vodoravnih, ova libela osigurava potpunu kontrolu i jasnoću pri niveliranju. Zeleni laserski zraci dodatno pojačavaju preciznost, omogućujući vam da brzo i točno postavite svoje radne površine.

Jedna od ključnih značajki naše libele je funkcija samoniveliranja, koja automatski korigira male neravnine do 3 stupnja. To znači da možete biti sigurni u konzistentnost i točnost vaših mjerenja čak i na manje savršenim površinama. A ako se naiđe na veće neravnine, libela će vas obavijestiti bljeskanjem laserskog svjetla, osiguravajući da uvijek radite na ravnom terenu.

Uz to, naša laserska libela dolazi s praktičnim zidnim nosačem, što olakšava montažu na bilo kojoj visini zida. Jednostavno pričvrstite metalnu pločicu na željeno mjesto, koristeći priloženi podesivi držač opremljen s jakim magnetima za čvrsto prianjanje. S ovim rješenjem, montaža libele nikada nije bila lakša.

Važno je istaknuti i izdržljivost naše libele. Izrađena od otpornih materijala i opremljena s IP54 zaštitom, naš uređaj je otporan na vodu, prašinu i prljavštinu, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim okruženjima.

Neka naša laserska libela postane vaš pouzdan alat za sve vaše nivelacijske i mjerničke potrebe. Uzmite kontrolu nad svojim projektima s preciznošću i praktičnošću koju pruža naša vrhunska laserska libela.

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana