Lažna kamera Secure@Home

13.99 (105.41 kn)

Povoljno rješenje za prevenciju provala u domove, poslovne prostore, vikendice, itd.. Zbog realističnog izgleda s crevnom LED lampicom, nemoguće ju je razlikovati od prave kamere. Montaša na zid pomoću pokretljivog nosača.

Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 406
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?
  • Lažna kamera realističnog izgleda
  • Jednostavno i povoljno za prevenciju provala
  • Nemoguće ju je razlikovati od prave kamere
  • LED lampica na baterije
  • Montaža na zid pomoću pokretljivog nosača
  • Moguće korištenje unutar i van doma

Lažna kamera je povoljno rješenje za zaštitu imovine. Ima preventivni učinak tj. služi odvraćanju kriminalaca od vaše imovine. U paketu se nalazi naljepnica upozorenja na kojoj piše da je objekt pod video nadzorom te tako povećava učinkovitost lažne kamere.

Često se podcjenjuju sigurnosne mjere za zaštitu obitelji i imovine. Provale, osim što donose financijski gubitak, mogu dovesti i do emocionalnih posljedica. Često se dogodi da se žrtve provale osjećaju nesigurno u vlastitome domu dugo nakon provale.

Prema podacima MUP-a, u razdoblju između 2011. do 2015. godine, u Hrvatskoj je izvršeno gotovo 88.000 provala, a ukupna šteta samo u 2015. je iznosila 140 milijuna kuna. Prema petogodišnjem istraživanju Rutgers University School of Criminal Justice iz 2009. godine, broj provala u naseljima pada s rastom broja ugrađenih sigurnosnih uređaja. Provalnici svjesno izbjegavaju domove s ugrađenim sigurnosnim uređajima kao što su kamere, alarmi, detektori pokreta, itd.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…