Akcija!

Lemna stanica

54.99 (414.32 kn)

  • Lemna stanica na vrući zrak
  • Podešavanje temperature i protoka zraka
  • Keramička grijaća jezgra
  •  Set sadrži 3 okrugle mlaznice promjera: 4, 7 i 9 mm
  • Snaga: 700W; napon: 220V
  • Radna temperatura: od 100 do 500 stupnjeva Celzijusa
  • Maksimalni volumen zraka 120 l / min
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo Lemnu stanicu na vrući zrak – alat koji će revolucionirati vaše radionice i projekte. Svojim naprednim značajkama i praktičnom upotrebom, ovo lemilo postaje neizostavan alat za svakog majstora i entuzijasta.

Sa sposobnošću podešavanja temperature i protoka zraka, imate potpunu kontrolu nad količinom i snagom topline koju koristite. Ovo omogućuje preciznu prilagodbu temperature prema specifičnoj primjeni i materijalu. Bez obzira trebate li nježno lemiti elektroniku ili skidati boju sa površina, ovo lemilo pruža pouzdanost i preciznost.

S radnom temperaturom od 100 do 500 stupnjeva Celzijusa, te maksimalnim volumenom zraka od 120 l / min, ovo lemilo osigurava brze i učinkovite rezultate za različite zadatke. Njegova keramička grijaća jezgra osigurava ravnomjerno zagrijavanje, dok set dolazi s 3 okrugle mlaznice promjera: 4, 7 i 9 mm, omogućujući vam da prilagodite širinu i preciznost zračnog toka prema vašim potrebama.

Ovaj višenamjenski alat ima široku primjenu u različitim područjima. Koristi se za lemljenje i lijevanje plastičnih komponenti, idealno za popravak elektronike. Također je koristan za skidanje boje, oblikovanje plastike, odmrzavanje brava i mnoge druge zadatke koji zahtijevaju koncentriranu struju vrućeg zraka.

Jedinstvena značajka ovog lemila je STANDBY MODE. Nakon postavljanja alata na držač, automatski ulazi u hlađenje, čime se produžuje njegova trajnost i sigurnost. Čim ga ponovno uzmete u ruke, vraća se na prethodno postavljenu temperaturu, omogućavajući vam brz i kontinuiran rad.

Uz sve to, u paketu dobivate 3 mlaznice koje dodatno poboljšavaju vaš rad. Koristeći ove mlaznice, možete postići još preciznije rezultate, čineći vaše projekte još profesionalnijima.

Nabavite svoju Lemnu stanicu na vrući zrak danas i otkrijte koliko vam može olakšati rad i unaprijediti vaše projekte. Budite korak ispred s ovim inovativnim alatom koji donosi snagu i preciznost direktno u vaše ruke.

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana