Akcija!

Lokot sa kodiranim ključevima

14.99 (112.94 kn)

  • Lokot sa 3 kodirana ključa
  • Šipkasta brava kxb 90 mm kodirani ključ ksb003
  •  Izrađen od visokokvalitetnih materijala, masivno tijelo
  • Otporan na vremenske uvjete
  • Namijenjeno za unutarnju i vanjsku upotrebu
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 103-1-1-2-2
Kategorije: ,

Imate pitanje?

Dobrodošli u našu ponudu visokokvalitetnih lokota sa kodiranim ključevima! Ako tražite pouzdano rješenje za osiguranje vaših prostora od neovlaštenog pristupa, na pravom ste mjestu. Naš lokot sa kodiranim ključem KSB003 savršen je izbor za vas.

Zaštita koja traje:

Naš lokot izrađen je s posebnom pažnjom prema detaljima, koristeći samo najkvalitetnije materijale. To osigurava da će vaša imovina biti sigurna od pokušaja krađe ili vandalizma. S masivnim tijelom i očvrsnutom iglom, ovaj lokot je dizajniran za izdržljivost i dugotrajnost.

Otporan na sve vremenske uvjete:

Ne morate se brinuti o ekstremnim vremenskim uvjetima. Naš lokot izdržat će kišu, snijeg, vjetar i sunce bez problema. Vaša imovina bit će zaštićena bez obzira na vremenske okolnosti.

Višestruka primjena:

Ovaj lokot je idealan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Možete ga koristiti za osiguranje pomoćnih prostorija, skladišta, ograda, rešetki, podruma, garaža i još mnogo toga. Bez obzira gdje ga postavite, možete biti sigurni da će vaša imovina biti dobro zaštićena.

Tri kodirana ključa:

Set dolazi s tri protuprovalna ključa, što znači da možete podijeliti pristup povjerljivim osobama ili imati rezervne ključeve u slučaju gubitka. Ključevi su kodirani kako bi se osigurala dodatna sigurnost.

Specifikacije:

Veličina lokota: 90 mm
Promjer vretena: 11 mm
Visina lokota: 55 mm
Širina lokota: 87 mm
Dimenzije slobodnog prostora: 31×19 mm
Debljina tijela: 20 mm
Nabavite ovaj iznimno kvalitetan lokot danas i osigurajte svoju imovinu na najbolji mogući način. Bez obzira jeste li vlasnik kuće, poslovnog prostora ili bilo kojeg drugog objekta, naš lokot s kodiranim ključem pružit će vam mir uma i sigurnost. Ne čekajte, naručite ga već danas i zaštitite ono što vam je važno!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…