Akcija!

Lokot

12.99 (97.87 kn)

  • Lokot sa šifrom STAHLEX 50 mm
  • Vrlo lako postavljanje i resetiranje koda
  •  Izrađen od visokokvalitetnog čelika
  • Idealan za osiguranje bicikla, ograde, prtljaga, skladišta i sl.
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 103-1-1-2-2-1-2
Kategorije: ,

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo Stahlex 50 mm lokot sa šifrom – savršen izbor za sigurnost vaših vrijednih stvari. Ovaj kvalitetan i pouzdan lokot ne samo da će štititi vaše dragocjenosti, već će vam i olakšati život.

Stahlex 50 mm lokot sa šifrom je pravi izbor za sve koji traže jednostavno i sigurno rješenje za osiguranje svojih bicikala, ograda, prtljage, skladišta i mnogo toga. Ne samo da je ovaj lokot snažan i izrađen od visokokvalitetnog čelika, već također nudi i brzu i jednostavnu promjenu šifre, čineći ga praktičnim i fleksibilnim alatom za osiguranje.

Zašto odabrati Stahlex 50 mm Lokot sa Šifrom?

Jednostavna uporaba: Postavljanje i resetiranje šifre ovog lokota je izuzetno lako. Bez potrebe za ključem, brava se lako postavlja na željeni četveroznamenkasti kod. To vam omogućava brz i jednostavan pristup vašim stvarima.

Visokokvalitetni Čelik: Naš Stahlex lokot izrađen je od visokokvalitetnog čelika koji pruža izvanrednu izdržljivost. Možete biti sigurni da će vaše vrijednosti biti čvrsto zaštićene.

Višenamjenski lokot: Ovaj lokot nije ograničen samo na bicikle. Idealno se može koristiti za osiguranje vaših ograda, prtljage, skladišta i mnogo drugih stvari. Vi odlučujete kako ćete ga koristiti.

Pouzdana sigurnost: Ne brinite se zbog izgubljenih ključeva ili zaboravljenih šifara. Stahlex 50 mm lokot sa šifrom je pouzdano rješenje koje štiti vaše stvari uz minimalnu gnjavažu.

Stahlex 50 mm lokot sa šifrom je investicija u sigurnost vaših vrijednih stvari. Kvaliteta, praktičnost i jednostavnost korištenja čine ga pravim odabirom za sve koji traže pouzdanu zaštitu i lakoću uporabe.

Nabavite svoj Stahlex 50 mm lokot sa šifrom danas i osigurajte svoje dragocjenosti na najbolji mogući način. Vaša sigurnost je naša briga.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…