Akcija!

Optički detektor dima za kampere i kamp kućice

39.99 (301.30 kn)

  • Optički detektor dima za kampere i kamp kućice
  • Opremljen najnovijom mjernom optičkom komorom za detekciju dima
  • Detektira dim odmah čim uđe u dimnu komoru detektora
  • Veliki testni gumb koristi se za provjeru funkcionalnosti
  • Integrirana sirena od 85 dB omogućuju dojavu
  • Napajanje: Litijumska baterija
  • Radni vijek senzora 10 godina
  • Rigorozna ispitivanja kako bi se osigurala prvoklasna kvaliteta
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 113-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Optički detektor dima za kampere i kamp kućice – Sigurnost na prvom mjestu

Dobrodošli u naš web shop, gdje sigurnost vašeg doma na kotačima dolazi na prvo mjesto. Predstavljamo vam naš vrhunski optički detektor dima, posebno dizajniran za kampere i kamp kućice. Ovaj detektor dima opremljen je najnovijom tehnologijom koja vam pruža mir i sigurnost dok uživate u svojoj avanturi.

Glavne značajke

Napredna optička komora za detekciju dima
Naš detektor dima koristi najnoviju optičku komoru za detekciju dima, osiguravajući brzo i učinkovito otkrivanje opasnosti. Čim dim uđe u dimnu komoru, detektor ga odmah prepoznaje i aktivira alarm.

Veliki testni gumb
Provjerite funkcionalnost vašeg detektora jednostavnim pritiskom na veliki testni gumb. Osigurajte da vaš detektor uvijek radi kako treba bez dodatnih komplikacija.

Integrirana sirena od 85 dB
S integriranom sirenom od 85 dB, ovaj detektor osigurava da ćete čuti alarm bez obzira na to gdje se nalazite u vašem kamperu ili kamp kućici. Budite sigurni da vas neće ništa iznenaditi.

Dugovječna litijumska baterija
Ovaj detektor dima napaja litijumska baterija koja traje cijeli radni vijek senzora, čak 10 godina. Zapečaćena baterija sprječava neovlašteno otvaranje i osigurava pouzdanost u svakom trenutku.

Jednostavna montaža i održavanje
Zahvaljujući jednostavnoj montaži i održavanju, ovaj detektor dima je idealan za sve kampere i kamp kućice. Pristaje na postojeću montažnu ploču ili se može lako instalirati s priloženom montažnom pločom i 2 vijka.

Funkcija bar testa
S funkcijom bar testa možete testirati detektor bez ometanja svojih najmilijih ili susjeda. Osigurajte sigurnost bez buke.

Sleep easy funkcija
Uz funkciju Sleep Easy, možete isključiti upozorenje o niskoj bateriji na 8 sati, pružajući vam dovoljno vremena za zamjenu protupožarnog alarma bez stresa.

Prvoklasna kvaliteta i pouzdanost
Fire Angel detektori dima prolaze kroz rigorozna ispitivanja kako bi se osigurala prvoklasna kvaliteta i dugovječnost. Pouzdajte se u naš detektor dima za sigurnost vašeg kampera ili kamp kućice i uživajte u bezbrižnom putovanju.

Ne čekajte da sigurnost postane pitanje, osigurajte svoj kamper ili kamp kućicu već danas s našim vrhunskim optičkim detektorom dima. Naručite odmah i putujte sigurno!

Naručite sada i osigurajte svoj dom na kotačima s najboljim optičkim detektorom dima na tržištu! Vaša sigurnost je naš prioritet.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…