Akcija!

Ormarić za ključeve

24.99 (188.29 kn)

  • Ormarić za ključeve sa čekićem za razbijanje stakla
  • Namijenjen za čuvanje ključeva u hitnim situacijama
  • Sigurnosna brava sa 2 ključa
  • Broj ključa ugraviran na bravi
  • Plastificirani metal u vatro crvenoj boji RAL 3000
  • Dimenzija: 15 x 12 x 4 cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-2-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo praktično rješenje za vašu sigurnost – Ormarić za ključeve sa čekićem za razbijanje stakla. Ovaj inovativni proizvod je namijenjen vašoj bezbrižnosti u hitnim situacijama, pružajući vam sigurnost i jednostavan pristup ključevima kad vam je to najpotrebnije.

Ormarić za ključeve – Sigurnost u hitnim situacijama

Ormarić je opremljen visokokvalitetnom sigurnosnom bravom koja dolazi sa 2 ključa. Vaši ključevi će biti čvrsto zaštićeni, a vi uvijek spremni za akciju. Da bismo vam olakšali snalaženje, broj ključa je ugraviran na bravi.

Vatrocrvena boja za vrhunsku vidljivost

Izrađen od čeličnog lima i obojan vatrocrvenom bojom RAL 3000, naš ormarić ne samo da će sigurno čuvati vaše ključeve, već će i biti lako uočljiv u hitnim situacijama. Dimenzije ormarića (15 x 12 x 4 cm) omogućuju vam da ga postavite tamo gdje je to potrebno, poput dizala ili izlaza, kako biste bili spremni na sve izazove.

Brza reakcija u nuždi

Ormarić je dizajniran s posebnom kukicom za vješanje ključeva za hitne slučajeve. Prednja strana ormarića opremljena je lomljivim staklom koje omogućuje brz i jednostavan pristup ključu u slučaju nužde. Na jednoj strani ormarića nalazi se i lanac s metalnim batićem, idealan za brzo razbijanje stakla.

Jednostavna instalacija i održavanje

Ormarić ima izbušene rupe na stražnjoj strani za jednostavnu pričvršćivanje na zid. Cilindrična brava s dva ključa pruža dodatnu sigurnost. Ovaj proizvod je ne samo praktičan, već i jednostavan za održavanje.

Osigurajte svoju sigurnost već danas! Naručite ormarić za ključeve sa čekićem za razbijanje stakla – vaš partner u hitnim situacijama.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…