Akcija!

Ovlaživač zraka

59.99 (451.99 kn)

  • Ovlaživač zraka 4l +3 mirisna ulja
  • Ultrazvučni ovlaživač zraka s ionizacijom
  • IONIZATOR – smanjuje štetne ione (pozitivne ione) stvaranjem negativnih iona
  • Osjetljiva upravljačka ploča na dodir + daljinski upravljač
  • Niska potrošnja energije
  • Automatsko isključivanje i promjena intenziteta pare
  • Kapacitet spremnika 4 litre, učinkovitost: 250ml/h
  • Snaga: 28W, pokrivenost prostora: 20m2
  • Težina: 0,950 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop! Predstavljamo vam inovativni ultrazvučni ovlaživač zraka s Ionizacijom, uređaj koji će vaš dom pretvoriti u oazu svježine i zdravlja.

Zašto odabrati naš ovlaživač zraka?

1. Napredna tehnologija Ionizacije
Naš ovlaživač zraka dolazi s ugrađenim ionizatorom koji smanjuje štetne pozitivne ione stvaranjem negativnih iona. Ovaj proces osigurava da svi zagađivači padnu na tlo umjesto da ulaze u vaša pluća. Rezultat? Svjež i lagan zrak koji poboljšava vaše blagostanje i smanjuje umor, glavobolje, te simptome alergija i astme.

2. Veliki kapacitet i učinkovitost
S kapacitetom spremnika od 4 litre i učinkovitošću od 250ml/h, naš ovlaživač zraka je idealan za prostorije do 20m². Njegova snaga od 28W osigurava nisku potrošnju energije, što ga čini ekonomičnim rješenjem za vaš dom ili ured.

3. Tihi rad
Ultrazvučna tehnologija omogućuje rad uređaja s minimalnom razinom buke. To znači da ovlaživač zraka neće ometati vaš san niti svakodnevne aktivnosti, što ga čini idealnim za dječje sobe i spavaće sobe.

4. Jednostavno upravljanje i automatske funkcije
Osjetljiva upravljačka ploča na dodir i daljinski upravljač omogućuju vam lako i udobno podešavanje svih parametara uređaja. Automatsko isključivanje i promjena intenziteta pare osiguravaju dodatnu sigurnost i praktičnost, dok noćno svjetlo s nježnim plavim sjajem stvara ugodnu atmosferu.

5. Aromaterapija za potpunu relaksaciju
Uživajte u blagodatima aromaterapije uz tri mirisna ulja koja dolaze u paketu. Dodajte nekoliko kapi svog omiljenog ulja u spremnik i prepustite se opuštajućem mirisu koji će ispuniti vaš prostor.

6. Ekološki i siguran
Naš ovlaživač zraka dizajniran je za korištenje vode bez kamenca ili destilirane vode, što dodatno produžuje vijek trajanja uređaja i osigurava njegovo pravilno funkcioniranje. Uređaj se automatski isključuje kada nema vode u spremniku, pružajući vam dodatnu sigurnost.

Osigurajte zdrav i svjež zrak za svoju obitelj
Ne dozvolite da vas suhi zrak i štetni ioni ugrožavaju. Ultrazvučni ovlaživač zraka s Ionizacijom je rješenje koje tražite. Poboljšajte kvalitetu zraka u svom domu i uživajte u blagodatima svježeg i čistog zraka svaki dan.

Naručite odmah i iskoristite posebne pogodnosti!
Kliknite na dodaj u košaricu i osigurajte svoj ultrazvučni ovlaživač zraka već danas. Vaš put do zdravijeg i sretnijeg doma počinje ovdje!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci