Akcija!

Ozonator

44.99 (338.98 kn)

  • Namijenjen za čišćenje hrane, vode, zraka i mnogih drugih stvari
  • Koristi tehnologiju koronskog pražnjenja
  • Savrše za kućnu upotrebu, kao i za posao ili ured
  • Stvara nisku razinu buke
  • Obavlja funkcije: dezinfekcije, ubijanja neugodnih mirisa, bakterija, virusa, gljivica, patogenih mikroorganizama, grinja i alergena
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli na naš web shop gdje vam predstavljamo vrhunski uređaj za čišćenje i dezinfekciju – ozonator s tehnologijom koronskog pražnjenja. Ovaj napredni uređaj savršen je za kućnu upotrebu, kao i za vaš posao ili ured. S našim ozonatorom, osigurajte siguran i zdrav okoliš za sebe i svoju obitelj.

Glavne prednosti:

1. Tehnologija koronskog pražnjenja:
Naš ozonator koristi naprednu tehnologiju koronskog pražnjenja koja učinkovito uklanja bakterije, viruse, gljivice, patogene mikroorganizme, grinje i alergene. Savršeno za dezinfekciju i dezodoraciju, ovaj uređaj je vaš saveznik u borbi protiv nevidljivih prijetnji.

2. Višenamjenski uređaj:
Ozonator je idealan za čišćenje hrane, vode i zraka. Uklanja pesticide i bakterije iz voća, povrća i mesa, te eliminira klice iz zraka. Osigurajte svojim najmilijima zdravu prehranu i čist zrak svaki dan.

3. Kompaktna veličina:
Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, naš ozonator možete nositi sa sobom bilo gdje. Bez obzira koristite li ga kod kuće, na poslu ili u uredu, njegov tihi rad osigurat će vam mir i tišinu dok uživate u čistom zraku.

4. Intuitivna upravljanje:
Sensitive Touch Panel s intuitivnim, digitalnim zaslonom čini upravljanje ozonatorom jednostavnim i ugodnim. Jednim dodirom lako podešavate sve parametre, čineći ga praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

Specifikacije:
Boja: Bijela
Snaga: 220V
Učinkovitost: 400 mg/h
Materijali: Kaljeno staklo, plastika
Dimenzije: 19 cm (širina) x 28 cm (visina)
Težina s pakiranjem: 1,40 kg

Ozon se razgrađuje za otprilike 30 minuta, što znači da ne morate brinuti o zagađenju okoliša. Naš ozonator nije samo učinkovit, već i ekološki prihvatljiv, pridonoseći održivom načinu života.

Ozonator je idealan za sve koji žele poboljšati kvalitetu zraka, hrane i vode u svom okruženju. Posebno je koristan za alergičare, astmatičare i sve koji se bore s glavoboljama zbog loše kvalitete zraka. Uz naš uređaj, svaki dah postaje lakši i zdraviji.

Sve što nije vidljivo golim okom može biti najopasnije za naše zdravlje. Naš ozonator je vaš najbolji saveznik u stvaranju sigurnog i zdravog okoliša. Ne čekajte – naručite svoj ozonator danas i osigurajte najbolju zaštitu za svoju obitelj!

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana