Akcija!

Pojas za humano vezivanje ruku i nogu

29.99 (225.96 kn)

  • Pojas za humano vezivanje ruku i nogu
  • 4 komada u pakiranju seta
  • Medecinski pojas za obuzdavanje udova
  • Privremeno smanjuje pacijentovu aktivnost
  • Osigurava nesmetan nastavak liječenja i njege
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop posvećen brizi o vašem zdravlju i sigurnosti. Predstavljamo vam naš ekskluzivni proizvod – Pojas za humano vezivanje ruku i nogu, koji dolazi u pakiranju od 4 komada.

Ovaj medicinski pojas je dizajniran s jednim ciljem – osigurati pacijentima sigurnost i omogućiti nesmetan tijek njihovog liječenja. Kako djeluje? Privremeno ograničava aktivnosti udova, smanjujući pacijentovu aktivnost i time osiguravajući neometan nastavak terapije i njege.

Suradnja pacijenata je ključna, stoga je preporučljivo koristiti pojas svaka 1-2 sata, kako ne bi utjecao na cirkulaciju krvi. Na taj način sprječavamo moguće ozljede i osiguravamo pacijentovu dobrobit.

Naš pojas za vezivanje je posebno koristan za nemirne pacijente ili one koji zahtijevaju posebnu pažnju, poput pacijenata koji prolaze kroz katetersko liječenje. Smanjujući rizik od slučajnih ekstubacija i nezgoda, poboljšavamo učinkovitost medicinske njege i omogućavamo pacijentima miran i siguran oporavak.

Nadalje, preporučuje se ozbiljno dnevno praćenje kože na mjestima gdje je pojas vezan, kao i periferne cirkulacije. U slučaju bilo kakvih nepravilnosti, prekinite s primjenom i konzultirajte se s medicinskim osobljem.

Vaša sigurnost naš je prioritet. Uz naš pojas za humano vezivanje ruku i nogu, osiguravamo vam udobnost, sigurnost i brz oporavak. Kupite svoj set danas i osigurajte brži put prema ozdravljenju.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci