Akcija!

Prednja i zadnja kamera za auto

69.99 (527.34 kn)

  • Prednja i zadnja kamera za auto 3 u 1
  • Trosmjerna auto kamera sa Full HD rezolucijom
  • Video snimač s G-senzorom
  • 170 stupnjeva širokokutna
  • 4,0″ ekran u boji
  • Spremanje zapisa u petlju na microSD karticu
  • Snimanje zvučnog zapisa
  • Dolazi kompletna oprema za instalaciju
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 2 godine
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 219-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, vašeg pouzdanog partnera za vrhunske proizvode koji će unaprijediti vašu vožnju i osigurati mirno putovanje! Predstavljamo vam našu vrhunsku prednju i zadnju kameru za auto, savršen dodatak vašem vozilu za potpunu sigurnost i evidenciju vaših vožnji.

Jeste li ikada poželjeli imati vlastitog svjedoka u vožnji? Sada je to moguće s našom 3-u-1 auto kamerom koja dolazi s Full HD rezolucijom i širokokutnom lećom od 170 stupnjeva. Snimajte sve detalje ispred, iza i unutar vašeg vozila s kristalno jasnom slikom i osigurajte sebi i svojoj obitelji sigurnost na cesti.

Naša auto kamera opremljena je G-senzorom koji automatski zaključava snimke u slučaju sudara, osiguravajući važne dokaze u slučaju potrebe. S 4,0-inčnim ekranom u boji imat ćete pregledanu sliku čak i tijekom vožnje. Zvučni zapis također je podržan, pružajući potpunu evidenciju svakog trenutka.

Jednostavna instalacija je ključna, stoga dolazi s kompletnom opremom za montažu. Nakon što se spoji na utičnicu za upaljač, naša auto kamera automatski se pokreće svaki put kad pokrenete vozilo. Nema potrebe za ručnim uključivanjem ili isključivanjem!

Sigurnost noću također je osigurana zahvaljujući kamkorderu za noćno gledanje. Bilo da je dan ili noć, naša auto kamera pruža pouzdanu evidenciju vaših vožnji.

Ne čekajte više! Osigurajte si sigurnost na cesti s našom 3-u-1 auto kamerom i budite spremni za svaku vožnju. Kupite sada i osigurajte miran i bezbrižan put kad sjednete za volan!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

2 godine

Možda će vam se također svidjeti…