Akcija!

Protuklizna podloga za kadu

19.99 (150.61 kn)

  • Protuklizna podloga za kadu za starije osobe
  • Svestrana podloga, može se koristiti na raznim mjestima
  • Namijenjena za mjesta gdje postoji opasnost od klizanja
  • Sprječava klizanje, štiti od padova i ozljeda
  • Dimenzija: 100 x 40 cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop! U potrazi ste za sigurnošću i praktičnošću u kupaonici? Na pravom ste mjestu! Predstavljamo vam našu protukliznu podlogu za kadu, dizajniranu posebno za starije osobe koje žele osjećati sigurnost i stabilnost prilikom svakodnevnog korištenja kupaonice.

Jeste li znali da padovi u kupaonici šalju više starijih osoba u bolnicu nego bilo što drugo? Baš zato smo osmislili ovu svestranu podlogu koja može biti vaša prva linija obrane od neželjenih padova i ozljeda.

Dimenzija naše podloge je 100 x 40 cm, idealna za kade i tuševe. No, to nije sve što ovaj proizvod nudi. Protuklizna podloga ima izvrsnu neklizajuću površinu koja sprječava klizanje čak i na površinama koje nisu obložene pločicama. Također, možete je koristiti i u drugim prostorima gdje postoji opasnost od klizanja, poput bazena ili kuhinje.

Jedna od značajki koja izdvaja našu podlogu od drugih proizvoda na tržištu su posebne vakuumske čašice koje osiguravaju da se podloga čvrsto prijanja uz površinu na koju je postavljena. Bez obzira jeste li u kadi ili izlazite iz nje, naša podloga će ostati stabilna i sigurna.

Održavanje naše protuklizne podloge je jednostavno kao i njezina upotreba. Samo je obrišite ili isperite pod vodom kako biste uklonili svu prljavštinu. Nema potrebe za ribanjem ili korištenjem posebnih sredstava za čišćenje.

Dakle, ako želite investirati u sigurnost i udobnost u svojoj kupaonici, naša protuklizna podloga je pravi izbor za vas. Ne samo da će vam pružiti osjećaj sigurnosti i stabilnosti, već će vam i olakšati svakodnevne aktivnosti bez straha od nezgoda. Kupite svoju protukliznu podlogu danas i uživajte u bezbrižnom korištenju vaše kupaonice!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci