Akcija!

Protuprovalni alarm

334.99 (2,523.98 kn)

  • Protuprovalni alarm sa fleksibilnim upravljanjem
  • IPS ekran od 4,3 inča
  • Ugrađena glavna kontrola CPU-a temeljena na 32-bitnoj Cortex-M3 jezgri
  • Podržava postavljanje više tipova obrambenih zona
  • Podržava vanjsku solarnu bežičnu sirenu
  • Podržava različite kanale: WIFI,GSM, GPRS
  • Glasovne upute za rad i SMS postavke alarma
  • Upravljanje preko mobilne aplikacije: Tuya i Smart Life
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 408-2-3-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste osigurali svoj dom ili poslovni prostor. Naš protuprovalni alarm s fleksibilnim upravljanjem jednostavan je za instalaciju i korištenje, te će vam pružiti nevjerojatnu sigurnost i miran san.

Najnovija tehnologija na tržištu omogućuje vam potpunu kontrolu nad svojim alarmom. S IPS ekranom od 4,3 inča, lako ćete pratiti sve informacije o stanju sustava i događajima u stvarnom vremenu. Naša ugrađena glavna kontrola CPU-a temelji se na 32-bitnoj Cortex-M3 jezgri, osiguravajući pouzdanost i brzinu u obrani vašeg doma.

Jedna od ključnih prednosti našeg protuprovalnog alarma je podrška za postavljanje više tipova obrambenih zona. To znači da možete prilagoditi alarm prema svojim potrebama i osigurati da ste zaštićeni na najbolji mogući način. Dodatna sigurnost pruža se i putem vanjske solarne bežične sirene.

Kada je riječ o komunikaciji, naš alarm je spreman za sve izazove. Podržava različite kanale, uključujući WIFI, GSM i GPRS, kako biste uvijek bili povezani s vašim sustavom. Uz glasovne upute za rad i SMS postavke alarma, sve postaje jednostavno i pristupačno.

Ako želite potpunu kontrolu u džepu, nudimo i upravljanje putem mobilnih aplikacija Tuya i Smart Life. Ove aplikacije omogućuju vam nadzor nad svojim alarmom iz udobnosti vašeg pametnog telefona, bilo gdje i bilo kada.

Vaša sigurnost je naš prioritet, i zato vam predstavljamo ovaj alarmni sustav koji će vam pružiti mir uma. Ne čekajte, osigurajte svoj dom danas s našim protuprovalnim alarmom s fleksibilnim upravljanjem. Vaša sigurnost je naša briga.

Verzija

WiFi, GSM verzija, WiFi, GSM, 4G verzija

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Napajanje

DC5V

Radna frekvencija

433MHz

Baterija

Ugrađena Lithium-ion baterija 3.7V

Radna temperatura

0 do 50℃

Mobilni sustav

Android , iOS

Možda će vam se također svidjeti…