Akcija!

Sef sa dvostrukom bravom

149.99 (1,130.10 kn)

  • Sef sa dvostrukom bravom i dvostrukim zaključavanjem
  • Rupe za pričvršćivanje na zid ili pod
  • Čvrsta čelična konstrukcija, premazan prahom u antracit boji
  • Debljina stijenke kućišta 2 mm, debljina vrata 4 mm
  • Vanjska dimenzija sefa 50 x 35 x 31 cm, otvor vrata 25 cm
  • Praškasti premaz otporan na ogrebotine u antracit boji
  • Težina sefa : 17,50 kg
  • Proizvođač: HMF Made in Germany
Dostava: 9.99€ (75,17kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-2
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu online trgovinu, gdje vam predstavljamo sef s dvostrukom bravom i dvostrukim zaključavanjem – savršen izbor za vašu sigurnost. Ovaj kvalitetan sef pruža optimalnu zaštitu za vaše dragocjenosti, važne dokumente ili osobne stvari, bez obzira na to koristite li ga kod kuće ili u uredu.

Sigurnost na prvom mjestu

Naš sef je izrađen od čvrste čelične konstrukcije koja jamči izdržljivost i pouzdanost. S debelom stijenkom kućišta od 2 mm i vratima debljinom 4 mm, ovaj sef je gotovo neprobojan. Dvostruko zaključavanje osigurava dodatni sloj sigurnosti, čineći ga gotovo nepremostivim za nepoželjne posjetitelje.

Praktičan dizajn za vašu udobnost

Vanjske dimenzije sefa iznose 50 x 35 x 31 cm, a otvor vrata je širok 25 cm, što omogućuje jednostavan pristup vašim stvarima. Sef ima rupe za pričvršćivanje na zid ili pod, što ga čini izvrsnim izborom za dodatnu stabilnost.

Estetski privlačan i izdržljiv

Praškasti premaz u elegantnoj antracit boji ne samo da daje sefu moderni izgled, već je i otporan na ogrebotine, čime osigurava da će vaš sef izgledati kao nov i nakon dugotrajne uporabe.

Lagani i snažan

Unatoč svojoj izdržljivosti, ovaj sef je iznenađujuće lak, s težinom od 17,50 kg, što olakšava njegovo premještanje i postavljanje prema vašim potrebama.

Neka vaše dragocjenosti budu sigurne i zaštićene uz naš sef s dvostrukom bravom i dvostrukim zaključavanjem. Nudimo vam izvanrednu sigurnost, praktičnost i estetiku u jednom proizvodu. Ne čekajte – osigurajte svoje dragocjenosti već danas!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…