Akcija!

Sef za novac

149.99 (1,130.10 kn)

  • Sef za novac sa elektronskom bravom i dvostrukim zaključavanjem
  • Individualno podesiva elektronička kombinirana brava
  • Premazan prahom u antracit boji
  • Čvrsto kućište, čelična vrata s debelom stijenkom
  • Debljina stijenke kućišta 2 mm, debljina vrata 4 mm
  • Mogućnost pričvršćivanje na zid ili pod
  • Vanjska dimenzija sefa 50 x 35 x 31 cm, dubina 32,50 cm
  • Težina sefa : 18,50 kg
  • Proizvođač: HMF Made in Germany
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-2-2
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš online dućan, gdje vam predstavljamo vrhunski sef za novac s elektronskom bravom i dvostrukim zaključavanjem. Ovaj sef nije samo pouzdan čuvar vašeg imovinskog blaga, već je i estetski privlačan, premazan prahom u elegantnoj antracit boji.

Sigurnost na prvom mjestu:
Naš sef ima čvrsto kućište s debelim čeličnim vratima koja su dodatno ojačana. Debljina stijenke kućišta iznosi 2 mm, dok su vrata deblja čak 4 mm, pružajući izvanrednu otpornost na pokušaje provala.

Elektronička kombinirana brava:
Opremljen je individualno podesivom elektroničkom kombiniranom bravom, pružajući vam visoku razinu sigurnosti i praktičnosti. Brava vam omogućuje postavljanje vlastite kombinacije, osiguravajući tako da samo vi imate pristup vašem sefu.

Izdržljivost i praktičnost:
Premazan prahom u modernoj antracit boji, naš sef ne samo da će vas oduševiti svojom sigurnošću, već će i estetski upotpuniti vaš prostor. Sef ima vanjske dimenzije od 50 x 35 x 31 cm, s dubinom od 32,50 cm. Težak je 18,50 kg, što ga čini praktičnim za postavljanje na zid ili pod, prema vašim željama.

Made in Germany kvaliteta:
Ovaj sef ponosno nosi pečat “Made in Germany”, što garantira visoku razinu kvalitete i pouzdanosti. Proizvođač HMF posvećen je pružanju vrhunskih proizvoda, a ovaj sef nije iznimka.

Nabavite svoj HMF sef već danas i osigurajte svoje dragocjenosti na najbolji mogući način. Kombinacija sigurnosti, dizajna i njemačke kvalitete čini ga savršenim izborom za svakog tko cijeni pouzdanost i stil. Neka vaše dragocjenosti budu sigurne u rukama vrhunskog sefa.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…