Akcija!

Senzor pokreta

119.99 (904.06 kn)

  • Senzor pokreta sa solarnom sirenom
  • Sirena se koristi kao centralna jedinica
  • Moderan i vodootporan dizajn, pogodan za vanjsku upotrebu
  • Svjetla upozorenja visokog intenziteta i sirene visokih decibela
  • Napaja se solarnom energijom
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 408-2-3-1-2
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo senzor pokreta sa solarnom sirenom – idealno rješenje za vašu sigurnost i zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora.

Ovaj uređaj nije običan senzor pokreta. On je centralna jedinica koja će vas upozoriti na svaku neželjenu aktivnost na vašem posjedu. S modernim i vodootpornim dizajnom, ovaj senzor je savršeno prilagođen za vanjsku upotrebu, čineći ga idealnim izborom za vašu vanjsku sigurnost.

Jedna od ključnih karakteristika ovog uređaja su svjetla upozorenja visokog intenziteta i sirene visokih decibela. Njihova intenzivnost osigurava da će svaka neželjena situacija biti primijećena i odvraćena na vrijeme.

Osim toga, ovaj senzor pokreta može se koristiti na više načina. Može djelovati kao domaćin alarma ili kao zasebna zvučna i svjetlosna sirena velike snage, pružajući vam fleksibilnost u prilagodbi vašeg sigurnosnog sustava vašim potrebama.

Ono što ovaj uređaj čini još boljim jest činjenica da se napaja solarnom energijom. To znači da ne trebate brinuti o zamjeni baterija ili o troškovima električne energije. Ovaj senzor je ekološki prihvatljiv i ekonomičan izbor za vašu sigurnost.

Ne čekajte da postanete žrtva nepoželjnih situacija. Nabavite svoj senzor pokreta sa solarnom sirenom već danas i osigurajte miran san i sigurnost za vas i vaše najmilije. Vaša sigurnost je naša misija!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…