Akcija!

Solarna kamera sa SIM karticom

249.99 (1,883.55 kn)

 • Solarna kamera sa SIM karticom 4G mobilna mreža
 • Visoka rezolucija od 5 MP
 • Široki kut gledanja od 360°
 • Dnevni i noćni način rada
 • Senzor pokreta aktivan do 20-25 metara
 • Napajanje putem solarne ploče i punjivih baterije
 • Ugrađene baterije od 12000 mAh
 • 100% bežično, 6 W solarno napajanje
 • Podržava mikro SD karticu do 128 GB
 • Dvosmjerna komunikacija, ugrađen zvučnik i mikrofon
 • IP66 zaštita od vlage i prašine
 • Praćenje uživo putem mobilne aplikacije, Android, IOS
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Nadzor prirode i poljoprivrede nikada nije bio lakši: Solarna kamera sa SIM karticom 4G

U današnje vrijeme, potreba za nadzorom prirodnih resursa, poljoprivrednih imanja i obiteljskih gospodarstava postala je neizbježna. No, s napretkom tehnologije, rješenje se nudi u obliku inovativne solarne kamera. Ova iznimna kamera pruža pouzdan i kvalitetan nadzor u različitim okruženjima, omogućavajući vam da budete povezani s vašim posjedom iz udobnosti vašeg doma.

Univerzalna upotreba za nadzor različitih područja:

Solarna kamera sa SIM karticom 4G idealna je za različite svrhe nadzora. Bez obzira jeste li vlasnik poljoprivrednog imanja, vinograda, voćnjaka, pčelinjaka ili vas zanima nadzor šume, smetlišta ili komunalnog otpada, ova kamera će zadovoljiti sve vaše potrebe. Također, za ljubitelje divljih životinja, ova kamera nudi mogućnost nadzora divljači na pašnjacima ili u prirodi.

Oštra rezolucija i široki kut gledanja:

Opremljena visokom rezolucijom od 5 MP, solarna kamera omogućuje snimanje oštrih i detaljnih slika, čak i u zahtjevnim uvjetima. Bilo da pratite kretanje divljih životinja u sumraku ili nadzirete voće i usjeve na poljoprivrednom imanju, ova kamera će vam pružiti jasne slike koje su ključne za donošenje važnih odluka.

Široki kut gledanja od 360° znači da gotovo ništa neće ostati izvan vašeg vidokruga. Sveobuhvatan nadzor prostora omogućuje vam da budete sigurni u potpunosti, bez obzira na veličinu područja koje želite pratiti.

Nadzor u svako doba dana i noći:

Jedna od ključnih značajki ove kamere je njezina sposobnost prilagodbe dnevnim i noćnim uvjetima. Senzor za noćno snimanje i infracrvene LED diode omogućuju jasno snimanje čak i u potpunom mraku. To znači da će vaša imovina biti sigurna i zaštićena 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Održivost i 100% bežično napajanje:

Jedna od ključnih prednosti ove kamere je njezino 100% bežično napajanje. Uz solarnu ploču i ugrađene punjive baterije od 12000 mAh, nećete trebati brinuti o zamjeni baterija ili postavljanju žica za napajanje. Kamera koristi energiju sunčevih zraka za rad, čime je ekološki prihvatljiva i održiva opcija za nadzor.

Pametna pohrana i daljinska komunikacija:

Solarna kamera podržava mikro SD karticu do 128 GB za pohranu snimaka, osiguravajući da ne propustite niti jedan trenutak. Također, dvosmjerna komunikacija, putem ugrađenog zvučnika i mikrofona, omogućuje vam da komunicirate s ljudima na nadziranoj lokaciji, čime dodatno pojačava sigurnost.

Zaključak:

Solarna kamera sa SIM karticom 4G pruža iznimnu vrijednost i može se koristiti u raznim situacijama nadzora. S visokom rezolucijom, širokim kutom gledanja, 100% bežičnim napajanjem i mogućnošću nadzora u stvarnom vremenu putem mobilne aplikacije, ova kamera pruža sve što je potrebno za zaštitu vaše imovine i nadzor okoliša.

 

 

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci