Akcija!

Solarna kamera XEGA

299.99 (2,260.27 kn)

 • Solarna kamera XEGA sa SIM karticom 4G LTE
 • Solarni panel sa super jakim baterijama od 14400 mAh
 • PIR senzor detektira ljudsko kretanje
 • Filtrira neželjene objekte poput grana drveća, insekata ili životinja
 • Dvosmjerni glasovna komunikacija
 • Rotacija glave 355° vodoravno i 95° okomito
 • Visoka rezolucija od 4 MP, digitalni zoom 4X
 • Noćni vid u boji do 20 metara
 • IP66 certificirana zaštita kamere
 • Uređaji za podršku: iOS&Android, APP: Ubox
 • Podržava pohranu na memorijsku karticu do 128G
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo solarnu kameru XEGA koja radi pomoću SIM kartice 4G LTE. Vrhunski proizvod koji će poboljšati sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora. Ova solarna kamera je prava revolucija u nadzoru i sigurnosti, te donosi niz značajki koje će vam olakšati svakodnevni život i pružiti mir.

Kvaliteta i snaga baterije: Sa super kvalitetnom baterijom od 14400 mAh, ova kamera će raditi dugo bez potrebe za čestim punjenjem. Nikad nećete morati brinuti o prekidu nadzora.

100 % bežična kamera: XEGA kamera radi unutar 4G LTE pokrivenosti, pružajući vam neovisnost o mreži i mogućnost postavljanja kamere gdje god poželite.

Savršen noćni vid: Zahvaljujući reflektorima i infracrvenim LED diodama, kamera će vam osigurati noćni vid u boji na udaljenosti do 20 metara. Vidljivost u mraku nikada nije bila bolja.

Visoka rezolucija i digitalni zoom: Visokom rezolucijom od 4MP ova kamera pruža jasne slike i omogućava 4X digitalni zoom kako biste uhvatili svaki detalj.

PIR senzor i ljudska detekcija: Ova 4G mobilna solarna kamera je pametna – opremljena je PIR senzorom koji detektira ljudsko kretanje i šalje vam upozorenja u stvarnom vremenu. Također, filter za neželjene objekte osigurava da nećete biti uznemiravani nepotrebnim obavijestima.

Jednostavna instalacija: Instalacija je brza i jednostavna. Samo umetnite SIM karticu i memorijsku SD karticu, montirajte kameru, skenirajte QR kod pomoću Ubox APP-a i već ste spremni za nadzor.

Mobilna aplikacija: Mobilna sigurnosna kamera je kompatibilna s iOS-om i Androidom, omogućujući vam pristup kameri bilo kada i bilo gdje. Svi korisnici mogu primati obavijesti u stvarnom vremenu kad se detektira kretanje.

Ugrađeni mikrofon i zvučnik: Ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućuju vam dvosmjernu komunikaciju s osobama ispred kamere, pružajući vam kontrolu nad situacijom.

Rasporedite radno vrijeme: Postavite kameru da radi samo tijekom određenih sati, čime ćete dodatno optimizirati njezinu upotrebu i smanjiti nepotrebne obavijesti.

Otporna na vremenske uvjete: Ova vanjska sigurnosna kamera ima certifikat otpornosti IP66 na vremenske uvjete, tako da će vaša imovina biti sigurna čak i u ekstremnim uvjetima kao što su kiša i snijeg.

S XEGA solarnom kamerom, vaša sigurnost naš je prioritet. Odlučite se za vrhunsku sigurnosnu opciju koja će vas oduševiti svojim performansama i funkcionalnostima. Nema više kompromisa – XEGA pruža sve što vam je potrebno za miran i siguran dom ili poslovni prostor.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci