Akcija!

Solarne kamere

599.99 (4,520.62 kn)

 • Solarne kamere na SIM karticu 4G mreža – 2 komada
 • Super HD noćni vid u boji do 25 metara
 • PIR ljudska detekcija pokreta s najnovijim algoritmom za prepoznavanje
 • Video rezolucija od 3MP, 4X digitalni zum
 • Podržavaju kontinuirano snimanje 24/7
 • Rotacija 355° vodoravno i 95° okomito
 • Idealne za nadzor, gradilišta, skladiša, pašnjka, pčelinjaka, kuća
 • Ugrađene baterije od 20000 mAh i solarni paneli od 20 W
 • Pohrana podataka na SD memorijsku karticu do 128GB
 • Potpuno bežične kamere, bez potrebe za dodatnim napajanjem
 • Ubox mobilna aplikacije, podržava Android i IOS
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu web trgovinu, vašeg pouzdanog partnera za naprednu sigurnosnu tehnologiju! Predstavljamo vam revolucionarne solarne kamere na SIM karticu s podrškom za 4G mrežu – vrhunsku kombinaciju inovacije i praktičnosti koja će unaprijediti vašu sigurnost na potpuno novu razinu.

Super HD noćni vid u boji do 25 metara:

Naša ponuda obuhvaća kamere s nevjerojatnim super HD noćnim vidom u boji koji doseže čak do 25 metara udaljenosti. Bilo da je dan ili noć, nevjerojatna kvaliteta slike pružit će vam jasnoću koju zaslužujete.

PIR ljudska detekcija pokreta:

S opsežnim PIR (Passive Infrared) senzorom i najnovijim algoritmom za prepoznavanje, naše kamere su opremljene za preciznu detekciju ljudskih pokreta. Bez lažnih alarma, samo pouzdane informacije koje vam omogućuju brzu reakciju.

Video rezolucija od 3MP, 4X digitalni zum:

Uživajte u kristalno jasnim detaljima zahvaljujući visokoj video rezoluciji od 3MP i mogućnosti 4X digitalnog zumiranja. Sve ono što želite pratiti bit će vam nadohvat ruke.

Podrška za kontinuirano snimanje 24/7:

Naše kamere podržavaju neprekidno snimanje 24/7, pružajući vam neprestan nadzor bez prekida. Sigurnost vašeg doma, poslovanja ili bilo kojeg prostora koji pratite, uvijek je na prvom mjestu.

Rotacija 355° vodoravno i 95° okomito :

Fleksibilnost je ključna, stoga naše kamere omogućuju rotaciju od 355° vodoravno i 95° okomito, osiguravajući vam potpunu pokrivenost prostora koji pratite.

Idealne za različite namjene :

Naše kamere su idealne za različite namjene – od nadzora, plaža, lovišta, odlagališta otpada, gradilišta, skladišta, pašnjaka, pčelinjaka, OPG-a, do kuća i vikendica. Bez obzira na potrebu, naše kamere su spremne za akciju.

Ugrađene baterije od 20000 mAh i solarni paneli od 20 W:

Zaboravite na brigu o napajanju! Naše kamere dolaze s ugrađenim baterijama kapaciteta 20000 mAh i solarnim panelima od 20 W, osiguravajući stabilan rad čak i u uvjetima s manjkom sunčeve svjetlosti.

Pohrana podataka na SD memorijsku karticu do 128GB:

Važni trenuci su vam uvijek na dohvat ruke zahvaljujući podršci za pohranu podataka na SD memorijsku karticu do 128GB. Sigurno i jednostavno.

Potpuno bežične kamere:

Instalacija naših kamera je brza i jednostavna jer su potpuno bežične, bez potrebe za dodatnim napajanjem. Samo postavite, povežite i uživajte u vrhunskoj sigurnosti.

Ubox mobilna aplikacija, podržava android i iOS:

Upravljajte svojim sustavom nadzora putem praktične Ubox mobilne aplikacije, podržane na Android i iOS platformama. Pristup informacijama i nadzorom prostora nikada nije bio jednostavniji.

Investirajte u svoju sigurnost danas s našim solar 4G kamerama. Zaštita prostora koju zaslužujete, dostupna vam je na dohvat ruke!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci