Akcija!

SOS alarma za bolesne i nemoćne osobe

119.99 (904.06 kn)

  • SOS alarma za bolesne i nemoćne osobe
  • SOS sustav sa satom i tipkom
  • Pogodno za domove umirovljenika, medecinske ustanove i sl.
  • Mogućnost dodavanja više SOS tipki
  • Radni domet na otvorenom do 150 m
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, mjesto gdje se briga o najbližima pretvara u jednostavan korak. Predstavljamo vam našu inovativnu liniju SOS alarma namijenjenu brizi za bolesne i nemoćne osobe – sustav upozorenja za starije osobe sa SOS satom i tipkom.

Zašto odabrati naš SOS sustav?

1. Jednostavnost i praktičnost

Naš SOS sustav je idealan za osobe kojima je potrebna njega i pomoć. Sastoji se od gumba koje korisnik može lako pritisnuti u hitnim situacijama. Sat je jednostavan za postavljanje i korištenje, čineći ga savršenim dodatkom u svakom domu.

2. Proširen radni domet

SOS sustav omogućava sigurnost i slobodu kretanja. S radnim dometom na otvorenom do 150 metara, osiguravamo da će vaši najmiliji biti zaštićeni unutar i izvan doma. Bez obzira gdje se nalazili, pomoć je uvijek samo jedan pritisak gumba dalje.

3. Prilagodljiva glasnoća

Zvučni signal uređaja prilagođava se potrebama korisnika. S četiri različite razine glasnoće, svatko može pronaći optimalnu postavku koja odgovara njihovim preferencijama i okolišu.

4. Vodootporan dizajn

Gumb za pozivanje otporan je na vodu prema standardu IP55, pružajući dodatnu sigurnost u slučaju nužde. Ne morate brinuti o neželjenim utjecajima vode koji bi mogli ometati funkcionalnost uređaja.

Kako naručiti?

Naručivanje našeg SOS sustava je jednostavno i brzo. Odaberite željeni model, dodajte ga u košaricu, unesite potrebne podatke i čekajte dostavu na vaša vrata. Briga o najbližima nikada nije bila lakša!

Brza dostava, jednostavna uporaba, i pouzdana zaštita – to su karakteristike koje čine naš SOS sustav idealnim rješenjem za svakog tko želi osigurati sigurnost svojih najmilijih. Odaberite nas i pružite im mir uma koji zaslužuju.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci