Akcija!

Stalak za laptop

19.99 (150.61 kn)

  • Sklopivi stalak za laptop
  • Brza postavka u nekoliko sekundi čini ga praktičnim
  • Super tanak, vrlo lagan, ekstra čvrst s nosivošću od 25 kg
  • Sklopiv s malim volumenom za jednostavno skladištenje
  • Prikladan za prijenosna računala svih veličina
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš online dućan, mjesto gdje udobnost susreće praktičnost! Predstavljamo vam našu najnoviju ponudu – Sklopivi stalak za laptop, vaš savršeni suputnik za rad ili opuštanje uz prijenosno računalo.

Brza postavka u nekoliko sekundi čini ga praktičnim:

Jednostavnost korištenja je ključna, zar ne? Naš sklopivi stalak za laptop omogućava vam brzu postavku u svega nekoliko sekundi, čineći ga iznimno praktičnim rješenjem za vašu svakodnevnicu.

Super tanak, vrlo lagan, ekstra čvrst s nosivošću od 25 kg

Iza tanke siluete krije se snažna konstrukcija! Ovaj stalak izrađen je da bude super tanak i vrlo lagan, ali istovremeno iznenađujuće čvrst. S nosivošću od 25 kg, bez problema podnosi teret modernih prijenosnih računala.

 Sklopiv s malim volumenom za jednostavno skladištenje

Nakon završenog rada, samo ga sklopite! Zahvaljujući malom volumenu, lako se pohranjuje i ne zauzima puno prostora. Idealno za one koji cijene jednostavnost i urednost.

Prikladan za prijenosna računala svih veličina, s podesivim nogama

Nema veze koliko je veliko vaše prijenosno računalo – naš stol za prijenosno računalo prilagođava se svim veličinama. Podesive noge omogućuju vam postavljanje stola prema vašim preferencijama.

Uživajte u udobnosti gdje god se nalazili

Ovaj lagani stalak se sklapa i stane u bilo koju standardnu torbu za računalo, omogućujući vam udobno korištenje prijenosnog računala bilo gdje. Bilo da ste u uredu, na sofi, u krevetu ili čak na podu – sada možete uživati u radu ili zabavi uz potpunu slobodu kretanja.

Ultimativna radna stanica za prijenosno računalo

Naš stalak za prijenosno računalo nije samo stol. To je inovativna radna stanica visokih performansi. Sa fleksibilnim podešavanjem visine i kuta, prilagodite ga svojoj optimalnoj razini udobnosti u svega nekoliko sekundi.

Dvostruki ugrađeni ventilator za hlađenje

Zaboravite na pregrijavanje! Stol dolazi s dvostrukim ugrađenim ventilatorom s USB napajanjem koji aktivno hladi vaše prijenosno računalo. Ovo je ultimativno rješenje za povećanje performansi i produženje životnog vijeka vašeg računala.

Ovaj stalak za laptop je više od puke praktičnosti. To je stil, udobnost i performanse u jednom! Kliknite “Dodaj u košaricu” i osigurajte si svoj prostor za rad gdje god poželite.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci