Akcija!

Suntek antena za lovačke kamere 2G

19.99 (150.61 kn)

  • Suntek antena za lovačke kamere 2G
  • Velikog dometa s visokim pojačanjem
  • Kompatibilna s većinom lovačkih kamera
  • Veličina:19.5x4x1.5cm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, mjesto gdje vaše lovne avanture postaju još uzbudljivije! Predstavljamo vam 2G antenu za vašu SUNTEK Hunting Trail kameru, vašeg pouzdanog partnera u lovnom svijetu.

Ova 2G antena je ključna za poboljšanje performansi vaše kamere, omogućujući vam bolji prijem signala i širenje pokrivenosti, bez obzira na teren na kojem se nalazite. Velika prednost ove antene je njezina kompaktna veličina od 19,5x4x1,5 cm, što je čini lako prenosivom i jednostavnom za postavljanje.

Zamislite samo sve mogućnosti koje vam ova antena pruža – jasne, visokokvalitetne slike i videozapisi vašeg lovnog područja, bez obzira jeste li u divljini, na rubu šume ili duboko u planinskim predjelima. S ovom antenom, vaše lovne avanture bit će dokumentirane s preciznošću i jasnoćom koju zaslužujete.

Osim toga, naša 2G antena je dizajnirana s misijom da vam olakša život. Jednostavno je instalirati i kompatibilna je s vašom SUNTEK Hunting Trail kamerom, što znači da ne morate brinuti o složenim postupcima ili kompatibilnosti uređaja. Samo je pričvrstite na svoju kameru i uživajte u poboljšanoj funkcionalnosti i performansama.

Ne čekajte više – podignite svoje lovačke avanture na višu razinu s našom 2G antenom za SUNTEK Hunting Trail kameru. Ova investicija u vašu opremu može napraviti ogromnu razliku u vašem iskustvu u prirodi. Kupite sada i prepustite se čarima nezaboravnog lova!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…