Akcija!

Tipka za SOS pomoć

99.99 (753.37 kn)

  • Tipka za SOS pomoć
  • SOS prijemnik i SOS tipka
  • Radna frekvencija 433MHz, domet do 200 metara
  • Idealan za bolnice, staračke domove i domove za nemoćne osobe
  • Omogućuje jednostavnu komunikaciju između osoblja i pacijenta
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

SOS Prijemnik i Tipka za Brzu Pomoć

Zamislite trenutak kada je brza reakcija ključna. Naš SOS prijemnik i tipka za brzu pomoć su tu kako bi osigurali da ste vi ili vaši najmiliji zaštićeni u tim kritičnim trenucima. S radnom frekvencijom od 433MHz i dometom do 200 metara, ovaj sustav omogućuje hitnu komunikaciju između osoblja i pacijenata – bez obzira na to gdje se nalazite unutar ustanove.

Savršen za bolnice, staračke domove i domove za nemoćne osobe, naš SOS sustav pruža jednostavnu komunikaciju između svih uključenih strana. Fleksibilan je i prilagodljiv, omogućujući vam povezivanje do 250 SOS tipki na jedan prijemnik. S takvom razinom prilagodljivosti, možete osigurati da ste uvijek pokriveni, bez obzira na veličinu vaše ustanove ili broj korisnika.

Jednostavan za instalaciju i održavanje, naš SOS sustav zahtijeva minimalno napore. Prijemnik se napaja s dvije AA baterije ili priključivanjem na struju, čime se eliminira potreba za kompliciranim postupcima montaže. Također, pamti zadnju postavku glasnoće i tonova zvona čak i nakon nestanka struje, što osigurava neprekidnu funkcionalnost.

Za nas je važno da naš sustav bude prilagođen svim korisnicima. S različitim razinama glasnoće i prilagodljivim postavkama, možete prilagoditi sustav prema potrebama vaše obitelji ili ustanove.

Također, naš sustav dolazi s dodatnim značajkama koje čine razliku. LED svjetla omogućuju korisnicima s oštećenim sluhom da prime upozorenja, dok zvuk možete isključiti ako je potrebno. Kabel za ručku pruža dodatnu praktičnost, omogućujući vam postavljanje tipke za brzu pomoć bilo gdje vam je potrebna.

Vaša sigurnost je naš prioritet. Kada napon baterije padne, sustav će emitirati upozorenje, pružajući vam dodatni mir uma.

Neka naš SOS sustav bude vaš prvi izbor za brigu o najbližima. Jednostavno, sigurno i pouzdano – naručite svoj sustav odmah i osigurajte mir uma za sebe i svoje najmilije.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci