Akcija!

Transportna kutija za opremu i oružje

59.99 (451.99 kn)

  • Transportna kutija za opremu i oružje sa dvostrukim otvaranjem
  • Siguran transport zahvaljujući savijenoj pjeni u unutrašnjosti
  • Unutrašnjost obložena pjenastom gumom za dodatnu zaštitu
  • Podesiva dvostruka kombinirana brava sa kopčom za dodatnu sigurnost
  • Zaobljeni kutovi i ojačani aluminijski okvir osiguravaju veću stabilnost
  • Ergonomska čvrsto izrađena ručka za udobno nošenje
  • Zaštita za slučajno zatvaranje poklopca
  • Dimenzija : 31 x 15 x 26 cm, težina 1,50 kg
  • Otporna na udarce
  • HMF – Made in Germany
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Transportna kutija za opremu i oružje sa dvostrukim otvaranjem – Siguran i pouzdan partner za vašu opremu

Dobrodošli u našu ponudu transportnih kutija koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za sigurnim i pouzdanim prijevozom opreme i oružja. Naša transportna kutija sa dvostrukim otvaranjem je pravi izbor za sve koji traže vrhunsku zaštitu i praktičnost.

Naša kutija je opremljena unutrašnjim slojem savijene pjenaste gume koja pruža izvanrednu zaštitu vašoj opremi i oružju. Bez obzira na to jesu li to dragocjeni instrumenti ili vaša omiljena oprema, možete biti sigurni da će ostati netaknuti tijekom prijevoza.

Dodatni sloj zaštite nikada nije suvišan. Naša kutija ima unutrašnjost obloženu pjenastom gumom koja dodatno štiti vašu opremu od potencijalnih oštećenja i udaraca.

Vaša sigurnost i privatnost su nam izuzetno važni. Naša kutija dolazi s podesivom dvostrukom kombiniranom bravom sa kopčom koja će osigurati da samo vi imate pristup vašoj opremi. Bez obzira na to jeste li na putovanju ili kod kuće, vaša oprema je uvijek sigurna.

Dizajnirali smo našu kutiju s zaobljenim kutovima i ojačanim aluminijskim okvirom kako bismo osigurali maksimalnu stabilnost tijekom prijevoza. Ne morate brinuti o nespretnim udarcima ili padovima – Vaša oprema će biti sigurna i stabilna.

Ponosni smo na ergonomski dizajn naše čvrsto izrađene ručke koja će Vam omogućiti udobno nošenje kutije čak i kada je puna opreme. Bez obzira na udaljenost koju morate prijeći, naša kutija će vam olakšati transport.

Ponekad se stvari mogu neplanirano zatvoriti, ali ne brinite – naša kutija ima dodatnu zaštitu koja će spriječiti slučajno zatvaranje poklopca i oštećenje opreme.

Naša kutija dolazi u kompaktnim dimenzijama koje će odgovarati vašim potrebama, a istovremeno je izuzetno izdržljiva i otporna na udarce. Bez obzira na to gdje idete ili što nosite sa sobom, naša kutija će se nositi sa svim izazovima.

Naša transportna kutija sa dvostrukim otvaranjem je vaša najbolja opcija za siguran i pouzdan prijevoz opreme i oružja. Ne kompromitirajte sigurnost i zaštitu vaše opreme – odaberite najbolje. Kupite sada i osigurajte siguran transport vaših dragocjenih stvari.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…