Akcija!

Uređaj za provjeru novčanica

149.99 (1,130.10 kn)

  • Automatski detektor za provjeru novčanica
  • Uređaj 2 u 1, broji i detektira novčanice
  • Prepoznaje strane valute
  • Otkriva trenutne i nove serije novčanica
  • 100 % pouzdan uređaj za provjeru autentičnosti
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, vašeg pouzdanog partnera u provjeri autentičnosti novčanica! Tražite li alat koji će vam pomoći u brzom, preciznom i pouzdanom prepoznavanju pravih novčanica? Na pravom ste mjestu!

Automatski detektor za provjeru novčanica koji vam predstavljamo nije samo uređaj 2 u 1, već vaš ključ za sigurnost i pouzdanost u svakodnevnom poslovanju. Ovaj inteligentni uređaj ne samo da broji novčanice, već i detektira njihovu autentičnost. Prepoznaje strane valute i otkriva trenutne i nove serije novčanica s nevjerojatnom preciznošću.

Što čini naš uređaj posebnim? Prije svega, 100% pouzdanost u provjeri autentičnosti novčanica. Umetnite novčanice ravno, a naš detektor novca će ih prepoznati i brojati, dajući vam ukupnu vrijednost u eurima, dolarima i funtama. Osim toga, otkriva krivotvoreni novac provjerom 8 sigurnosnih značajki, uključujući kvalitetu magnetske tinte i papira. Sa stopom uspješnosti od 100%, možete biti sigurni u svaku transakciju.

Jednostavnost korištenja ključna je karakteristika našeg uređaja. Brzi i jasni rezultati omogućuju vam da u sekundi odredite autentičnost novčanica pred vama. Brojanje novca nikada nije bilo lakše, novčanice umetnuti u bilo kojem smjeru. Naš uređaj je praktičan i kompaktan, idealan za mobilnu upotrebu, a zahvaljujući baterijama, nije potreban priključak na struju.

Sigurnost vašeg poslovanja naša je misija. Naš brojač novca s LED zaslonom omogućuje vam jednostavno brojanje novčanica i štiti vas od krivotvorenog novca. Prepoznaje sve krivotvorene novčanice, pružajući vam potpunu sigurnost u svakoj transakciji.

Ne čekajte više, osigurajte sigurnost svog poslovanja uz naš automatski detektor za provjeru novčanica. Kupite ga danas i uživajte u bezbrižnom poslovanju sutra!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…