Akcija!

Zaštita za ladice od djece

12.99 (97.87 kn)

  • Zaštita za ladice i ormare od djece
  • U pakiranju uključeno 6 komada
  • Ljepljive brave se vrlo jednostavno postavljaju
  • Idealna zaštita za namještaj sa opasnim predmetima
  • Mogućnost prilagodbe zaštite na točnu mjeru
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 303-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu online trgovinu, gdje vam predstavljamo idealno rješenje, zaštita za ladice od djece. Ovo rješenje pruža visoku razinu sigurnosti i praktičnosti, a mi vam donosimo sve detalje koje trebate znati kako biste osigurali svoj dom.

Najbolja zaštita za vašu djecu

Sigurnost vaše djece je naš prioritet, a naša sigurnosna ljepljiva brava je tu da vas oslobodi briga. U pakiranju dobivate čak 6 komada, što znači da ćete moći zaštititi više ladica i ormara u vašem domu.

Jednostavna instalacija

Instalacija ovih ljepljivih brava je izrazito jednostavna i ne zahtijeva nikakve specijalizirane alate ni posebne vještine. Samo skinite poklopac s ljepljive trake i pričvrstite bravu na odgovarajuće mjesto na ladici. Možete ih brzo i jednostavno montirati sami.

Prilagodba zaštite

Zahvaljujući njihovoj podesivosti po duljini, naše ljepljive brave omogućuju prilagodbu različitim veličinama štićenih ormara. Samo otvorite štitnik, odrežite višak, pričvrstite ostatak i zatvorite bravu. Tako ćete dobiti točno onoliko zaštite koliko vam je potrebno.

Brava za dodatnu sigurnost

Za otvaranje brave, jednostavno okrenite gumb na znak otvorenog lokota. Za zatvaranje brave, ponovno je okrenite do oznake zatvorenog lokota. Ovo će osigurati da se kopča neće otvoriti ako se ne okrene na ispravan način, čuvajući sadržaj ormara i ladica na sigurnom.

Specifikacije

Boja: Bijela
Traka: Samoljepljiva
Dimenzije: 23,3 x 3,8 x 2 cm
Duljina remena: 16 cm
Težina: 130g
Težina u pakiranju: 178g
Ne čekajte – osigurajte svoj dom danas uz našu sigurnosnu bravu. Zaštitite svoju djecu od ozljeda i svoj namještaj od neželjenih iznenađenja. Kupite ih odmah i osjećajte se sigurno u svom domu.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…