Akcija!

Zaštita za utičnice za djecu

9.99 (75.27 kn)

  • Zaštita za utičnice za djecu
  • Sprječava djecu da umetnu prste ili predmete u utičnicu
  • Lagana montaža, montira se pomoću ključa
  • Zaštita je prilagođena različitim vrstama utičnica
  • U pakiranju uključeno 15 komada
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 303-1-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop – vaš partner u osiguravanju sigurnosti vaše obitelji! Danas vam predstavljamo našu posebnu ponudu – Zaštita za utičnice za djecu. Ova jednostavna, ali učinkovita sigurnosna oprema je obavezna za svaki dom u kojem žive mališani.

Zašto biste trebali razmisliti o ovoj zaštiti? Evo nekoliko ključnih razloga:

Sprječava djecu da umetnu prste ili predmete u utičnicu – Naša zaštita ima za cilj osigurati da vaša djeca ostanu zaštićena od potencijalno opasnih situacija. Ona sprječava djecu da umetnu prste ili bilo kakve predmete u utičnicu, smanjujući rizik od ozljeda ili strujnih udara.

Lagana montaža, montira se pomoću ključa – Montaža ove sigurnosne opreme je brza i jednostavna. Sve što trebate učiniti je umetnuti zaštitu u utičnicu. Za demontažu, koristi se poseban ključ koji dolazi u kompletu, što osigurava da samo vi možete ukloniti zaštitu kad to želite.

Prilagođena različitim vrstama utičnica – Naša zaštita je fleksibilna i prilagođena različitim vrstama utičnica, uključujući one sa pinom (uzemljenjem) i one bez. To znači da možete osigurati sve utičnice u svom domu, bez obzira na njihovu konfiguraciju.

Nevidljiva zaštita – Razumijemo da znatiželja mališana ne poznaje granice. Zato smo osigurali da naša sigurnosna zaštita ne bude primjetna. Na crnim utičnicama, ova zaštita je potpuno nevidljiva i glatka, bez ikakvih znakova ili slika koje bi privukle dječju znatiželju.

Specifikacije – Naša zaštita za utičnice dolazi u crnoj boji, izrađena je od visokokvalitetne plastike, dimenzija 3,7 x 2,3 cm i ima težinu od samo 60 grama. U pakiranju ćete pronaći 15 zaštita i 3 ključa za montažu i demontažu.

Sigurnost vaše djece je od najveće važnosti, i zato smo tu da vam pomognemo. S našom zaštitom za utičnice za djecu, možete biti sigurni da ste poduzeli sve potrebne korake kako biste osigurali njihovu sigurnost u domu.

Naručite našu zaštitu za utičnice već danas i osigurajte bezbrižno okruženje za svoju obitelj. Budite odgovorni roditelji i vodite računa o sigurnosti svoje djece. Vaša obitelj zaslužuje najbolje, a mi vam pomažemo da to ostvarite.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…