Akcija!

Zaštitne rukavice za starije osobe

29.99 (225.96 kn)

  • Zaštitne rukavice za obuzdavanje demencije – 2 kom
  • Namijenjene za zaštitu pacijenata od slučajnog samoozljeđivanja
  • Izrađene od mrežaste tkanine za bolju prozračnost
  • Omogućavaju jednostavno čišćenje ruku
Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje brinemo o vašoj sigurnosti i udobnosti. Predstavljamo Vam naše zaštitne rukavice za obuzdavanje demencije – set od 2 komada. Ove rukavice su posebno dizajnirane kako bi pružile zaštitu pacijentima od slučajnog samoozljeđivanja te istovremeno olakšale njegovateljima brigu o njima.

Poboljšana sigurnost za pacijente i njegovatelje
Naša primarna briga je zaštita pacijenata od neželjenih ozljeda. Rukavice su opremljene fiksnom trakom i podebljanom pamučnom podstavom kako bi pružile sigurno i udobno prijanjanje. Time se smanjuje rizik od slučajnih ozljeda, pridonoseći općoj dobrobiti pacijenata.

Prozračne i udobne rukavice za spavanje
Izrađene od mrežaste tkanine, naše rukavice potiču cirkulaciju i sprječavaju dekubitus. Podebljana pamučna podloga pruža potpuni osjećaj dlanu, istovremeno osiguravajući da pacijent ne može stisnuti šaku ili se dodirnuti.

Jednostavan pristup i održavanje higijene
Dizajn patentnog zatvarača omogućava lako otvaranje rukavica radi provjere pacijentovih ruku ili pospješivanja znojenja. Ovaj inovativni dizajn također olakšava jednostavno čišćenje ruku, smanjujući rizik od infekcija prstiju. Brzo prepoznavanje eventualne nelagode dodatno pridonosi brizi o pacijentima.

Zaštita za zapešće s udobnim dizajnom
Zahvaljujući mekanom i nježnom materijalu, naše rukavice pružaju udobnost tijekom nošenja. Narukvica dodatno sprječava pacijenta da trlja zapešća, čineći njihovo iskustvo ugodnim i sigurnim.

Dizajn usmjeren na pacijenta za optimalnu udobnost i sigurnost
Sveobuhvatan dizajn naših rukavica potpuno je usmjeren na udobnost i sigurnost pacijenta. Fokusiramo se na prevenciju nezgoda i samoozljeđivanja, promičući istovremeno udobnost i dobrobit pacijenata.

Ove rukavice predstavljaju idealno rješenje za njegovatelje i pacijente koji traže visokokvalitetnu zaštitu. Kupite ih danas i osigurajte sigurnost i udobnost svojim najmilijima.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci