Akcija!

Zatvarač za vrata

29.99 (225.96 kn)

  • Zatvarač za vrata do 60 kg
  • Namijenjen za lijeva i desna vrata
  • Otporan na vremenske uvjete
  • Prikladno za vrata od 60-100 cm
  • Ispravna frekvencija zatvaranja: 10s
  • Crne boje, materijal: Aluminij
  • Dimenzije (širina/visina): 17,5/24cm
  • Težina seta: 1,04 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 103-1-1-2-2-1-1-1-1
Kategorije: ,

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop! Tražite pouzdan zatvarač za vrata koji će udovoljiti vašim potrebama? Predstavljamo vam naš izvanredan zatvarač za vrata, savršen za vrata težine do 60 kg. Bez obzira tražite li rješenje za lijeva ili desna vrata, naš zatvarač je pravi odabir za vas.

Podesivost brzine i snage: Naš zatvarač nudi dvostruko podešavanje brzine zatvaranja i snage, omogućujući vam potpunu kontrolu nad tim kako vaša vrata funkcioniraju. Bez obzira trebaju li vrata brzo zatvaranje ili sporije, mi imamo rješenje. Ova značajka je posebno korisna za osobe svih dobnih skupina, uključujući starije osobe, osobe s invaliditetom i obitelji s djecom.

Otpornost na vremenske uvjete: Naš zatvarač izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i otporan je na ekstremne vremenske uvjete. Bez obzira na to jesu li vaša vrata unutarnja ili vanjska, naš zatvarač će izdržati ekstremne uvjete, uključujući niske temperature do -25°C.

Produljenje životnog vijeka vrata: Osim što osigurava sigurno zatvaranje vrata, naš zatvarač također pruža dodatne prednosti. Smanjuje buku prilikom zatvaranja vrata, uklanja propuh i produljuje životni vijek vaših vrata. To znači da ćete uštedjeti novac koji biste inače potrošili na zamjenu vrata.

Univerzalna kompatibilnost: Naš zatvarač dizajniran je za jednostavnu instalaciju i kompatibilan je s lijevim i desnim vratima. Podešavanje brzine i snage jednostavno je kao – okretanje vijka, pružajući vam potpunu kontrolu nad funkcionalnošću vaših vrata.

Zatvarač vrata igra ključnu ulogu u održavanju sigurnosti i funkcionalnosti vrata. Uz naš zatvarač, možete biti sigurni da će vaša vrata ostati zatvorena kada je to potrebno, osiguravajući sigurnost i udobnost vašeg doma ili poslovnog prostora. Neka vaša vrata budu pouzdana i sigurna s našim vrhunskim zatvaračem!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…