Akcija!

Stolna svjetiljka

34.99 (263.63 kn)

  • Stolna svjetiljka
  • Podesiva svjetlost, slobodno usmjeravanje
  • Praktična montaža, odabir između stezaljke ili stalka
  • Tri opcije osvjetljenja, topla, hladna, i neutralna svjetlost
  • Fleksibilno podešavanje, deset razina jačine svjetla
  • Izdržljivi materijali, kombinacija aluminija i PVC-a
  • Energijski učinkovite LED diode, štednja energije
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:

Imate pitanje?

Stolna svjetiljka – LED 2 u 1

Tražite višenamjensku stolnu svjetiljku koja će se savršeno uklopiti u vaš radni ili kućni prostor, pružajući vam optimalne uvjete za rad, učenje ili čitanje? Naša 2 u 1 LED stolna svjetiljka nudi sve što vam je potrebno za udobno i učinkovito osvjetljenje, s nizom prilagodljivih opcija koje zadovoljavaju sve vaše potrebe.

Podesiva svjetlost i slobodno usmjeravanje

Ova svjetiljka dolazi s tri različite opcije osvjetljenja – toplom, hladnom i neutralnom svjetlošću – što znači da možete jednostavno odabrati idealnu nijansu svjetla ovisno o situaciji. Toplo svjetlo savršeno je za opuštanje, hladno svjetlo idealno je za koncentrirani rad, dok je neutralno svjetlo idealno za svakodnevne aktivnosti. Dodatno, 10 razina jačine svjetla omogućuje vam precizno prilagođavanje osvjetljenja prema vašim preferencijama.

Fleksibilnost i jednostavnost montaže

Bilo da je želite montirati na rub stola ili koristiti kao standardnu stolnu svjetiljku, ova svjetiljka nudi dvije opcije montaže: pomoću čvrste stezaljke koja se lako pričvršćuje na različite površine ili putem stabilnog stalka. To vam pruža potpunu slobodu u postavljanju svjetla točno tamo gdje vam je najpotrebnije, bilo na radnom stolu, pored računala ili uz mjesto za čitanje. Zahvaljujući fleksibilnim krakovima, svjetiljka se može podesiti pod različitim kutovima kako bi vam pružila savršeno osvjetljenje bez obzira na zadatak.

Kvalitetni materijali i energetska učinkovitost

Naša stolna svjetiljka izrađena je od izdržljivih materijala kao što su aluminij i PVC, osiguravajući dugovječnost i otpornost na svakodnevno korištenje. Osim toga, ugrađene LED diode ne samo da pružaju izuzetno svijetlo osvjetljenje, već su i energetski učinkovite, što znači da troše manje energije u usporedbi s tradicionalnim žaruljama, čineći ovu lampu ekološki prihvatljivim rješenjem za vaš dom ili ured.

Praktične funkcije za modernog korisnika

Ova svjetiljka dolazi s USB priključkom za napajanje, što omogućuje jednostavno spajanje na računalo, prijenosnu bateriju ili standardni adapter za struju. Zahvaljujući svom modernom dizajnu i elegantnoj crnoj boji, lampa se lako uklapa u bilo koji interijer, dodajući dašak profesionalnosti vašem radnom prostoru.

Zašto odabrati ovu stolnu lampu?

Višestruke opcije osvjetljenja: Tri svjetlosne boje (topla, hladna, neutralna) za prilagođavanje različitim situacijama.
Fleksibilna montaža: Može se koristiti sa stezaljkom ili na stalku, ovisno o vašim potrebama.
Energetski učinkovita: LED diode štede energiju i smanjuju troškove.
Podesivo osvjetljenje: Deset razina jačine svjetla za preciznu prilagodbu.
Kvalitetni materijali: Izrađena od čvrstih i dugotrajnih materijala, lampa je pouzdan izbor za svakodnevnu upotrebu.
Jednostavno napajanje: USB priključak omogućuje praktično korištenje u svim uvjetima.

Bilo da radite, učite ili jednostavno uživate u omiljenoj knjizi, ova LED stolna svjetiljka bit će vaš pouzdani suputnik u svakodnevnim aktivnostima. Učinite svoj radni prostor funkcionalnijim i ugodnijim uz našu vrhunsku svjetiljku!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci