Akcija!

Alarm razbijenog stakla WiFi senzor vibracije sa mobilnom aplikacijom

29.99 (225.96 kn)

Zaštite obitelj i imovinu od nasilnih ulazaka. Alarm se aktivira na razbijanje stakla, tj. na svaki pokušaj nasilnog ulaska u Vaš dom, vikendicu, poslovni prostor i dr.

Dostava: 3.99€ (30,04kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 401
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?
  • Rad na baterije 2KOM AAA baterije (nisu uključene)
  • Može se koristiti s Tuya, Smart life, Google asistentom i Amazon Alexa mobilnom aplikacijom. Dobivajte obavijesti na svoj mobilni telefon kad niste kod kuće.
  • Veličina: 74 X 13 mm
  • Težina proizvoda: 58G
  • Glasnoća alarma 130dB
  • Jednostavno postavljanje na staklo

Kako se koristi :

1. Izvucite izolacijsku foliju
2. Okrenite prekidač za napajanje na “on”.
3. Pritisnite i držite gumb za mrežu 3 s, LED svjetlo brzo treperi, a zatim uđite u stanje distribucije.
4.  Kotačić za podešavanje osjetljivosti senzora vibracije može se podešavati po želji. Prebacite prema gore, osjetljivost se povećava, prebacite prema dolje, osjetljivost se smanjuje.

Često se podcjenjuju sigurnosne mjere za zaštitu obitelji i imovine. Provale, osim što donose financijski gubitak, mogu dovesti i do emocionalnih posljedica. Često se dogodi da se žrtve provale osjećaju nesigurno u vlastitome domu dugo nakon provale.

Prema podacima MUP-a, u razdoblju između 2011. do 2015. godine, u Hrvatskoj je izvršeno gotovo 88.000 provala, a ukupna šteta samo u 2015. je iznosila 140 milijuna kuna. Prema petogodišnjem istraživanju Rutgers University School of Criminal Justice iz 2009. godine, broj provala u naseljima pada s rastom broja ugrađenih sigurnosnih uređaja. Provalnici svjesno izbjegavaju domove s ugrađenim sigurnosnim uređajima kao što su kamere, alarmi, detektori pokreta, itd.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…