Akcija!

Detektor za plin

39.99 (301.30 kn)

  • Mini detektor curenja plina
  • Habotest HT66 detektira mnoge različite vrste zapaljivih plinova
  • Senzor visoke kvalitete i preciznosti
  • Točnost mu je ≤10% FS, a osjetljivost <50 PPM
  • Prednost mu je i vrijeme odziva od oko 5 sekundi
  • Vizualni i zvučni alarm
  • Napajanje: 2x AAA 1,5V baterije
  • Dimenzije: 317 x 26 x 41 mm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop gdje vam predstavljamo Habotest HT66 Mini detektor curenja plina – vašu ključnu liniju obrane od potencijalnih opasnosti kod kuće, u uredu ili tijekom industrijskog rada.

Habotest HT66 je vrhunski detektor koji detektira mnoge različite vrste zapaljivih plinova, pružajući vam iznimnu sigurnost i mir uma. S njegovim visokokvalitetnim senzorom, preciznost je zagarantirana – s točnošću od ≤10% FS i osjetljivošću <50 PPM, možete biti sigurni da ćete biti obaviješteni o čak i najmanjem curenju.

Jedna od najvećih prednosti ovog detektora je brzina – s vremenom odziva od samo 5 sekundi, možete biti sigurni da će vas Habotest HT66 odmah obavijestiti o potencijalnoj opasnosti. Uz to, vizualni i zvučni alarmi pružaju dvostruki sloj zaštite, osiguravajući da nećete propustiti ni najmanji znak upozorenja.

Ovaj kompaktni detektor je iznimno praktičan – dimenzije od 317 x 26 x 41 mm znače da neće zauzeti puno prostora i lako ga je nositi sa sobom bilo gdje. S napajanjem od samo 2x AAA 1,5V baterija, možete biti sigurni da će Habotest HT66 uvijek biti spreman za akciju. Također, funkcija automatskog isključivanja osigurava produženi vijek trajanja baterija i dodatnu sigurnost.

Nemojte čekati da se nešto loše dogodi – investirajte u svoju sigurnost s Habotest HT66 Mini detektorom curenja plina i osigurajte miran san za sebe i svoje najmilije. Kupite sada i osigurajte si neprocjenjivu zaštitu koju zaslužujete!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…