Akcija!

Mjerač buke

39.99 (301.30 kn)

  • Digitalni mjerač razine buke
  • Kondenzatorski mikrofon sa kratkim vremenom odaziva
  • Visoka osjetljivost senzora
  • LCD zaslon u boji
  • Otporan na smetnje
  • Mjerenje u rasponu od 30-130 dB i frekvencijama od 30Hz-8kHz
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 120-1-1-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo Digitalni mjerač razine buke HT602B, vašeg pouzdanog partnera u kontroliranju buke na gradilištima, u tvornicama ili čak u vašem automobilu.

Jeste li ikada osjetili potrebu za preciznim mjerenjem razine buke oko sebe? HT602B je uređaj visoke osjetljivosti koji će vam pružiti točne informacije o zvučnim razinama u rasponu od 30 do 130 dB, zajedno s frekvencijama od 30 Hz do 8 kHz.

Jedna od ključnih karakteristika ovog mjerača je njegov kondenzatorski mikrofon s kratkim vremenom odaziva, što osigurava precizna mjerenja čak i u dinamičnim okruženjima poput gradilišta. Osim toga, otporan je na smetnje, što ga čini pouzdanim i preciznim čak i u zahtjevnim uvjetima.

Njegov LCD zaslon u boji omogućava vam brz i jednostavan uvid u važne informacije, a dodatni vjetrobran osigurava precizna mjerenja bez obzira na vanjske uvjete.

HT602B dolazi s nekoliko modova rada kako bi se prilagodio vašim specifičnim potrebama, a mogućnost povezivanja s računalom putem USB-a omogućava vam jednostavan pristup podacima. Za napajanje uređaja potrebne su samo tri AAA baterije, čime je osigurana praktičnost u svakodnevnoj uporabi.

Uz mogućnost odabira između modova mjerenja frekvencije A i C te brzog ili sporog načina rada, HT602B pruža vam potpunu kontrolu nad vašim mjerenjima.

Savršeno se uklapa u vašu svakodnevnu rutinu zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i jednostavnom sučelju. Intuitivni gumbi omogućuju vam brz pristup svim funkcijama uređaja, dok LCD ekran pruža jasne informacije o radu i statusu baterije.

HT602B je vaša pouzdana i praktična opcija za mjerenje razine buke u različitim okruženjima. Neovisno o tome jeste li u kući, na gradilištu, u tvornici ili u automobilu, ovaj mjerač pružit će vam precizne rezultate i olakšati kontrolu nad okolinom.

Naručite svoj Digitalni mjerač razine buke HT602B danas i osigurajte miran i siguran radni ili životni prostor!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…