Akcija!

Kofer za oružje

139.99 (1,054.75 kn)

  • Kofer za oružje
  • Dimenzija : 96 x 36 x 12 cm, težina 4,0 kg
  • Siguran transport zahvaljujući pjeni u poklopcu i bazi
  • Unutrašnjost obložena pjenastom gumom za dodatnu zaštitu
  • Dvije pojedinačno podesive kombinirane brave
  • Ergonomska, čvrsto izrađena ručka za nošenje
  • Otporan na udarce, zaobljeni kutovi i ojačani aluminijski okvir
  • HMF – Made in Germany
Dostava: 7.99€ (60,12kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-1-2-1-1-2
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje možete pronaći vrhunski kofer za oružje koji će osigurati siguran i udoban transport vaše opreme. Naš kofer je dimenzija 96 x 36 x 12 cm, težak samo 4,0 kg, što ga čini idealnim za nošenje i putovanja.

Jedna od ključnih karakteristika našeg kofera je siguran transport koji omogućuje pjenasta podloga u poklopcu i bazi. Vaša oprema bit će dobro zaštićena od udaraca i oštećenja tijekom prijevoza. Unutrašnjost je dodatno obložena pjenastom gumom kako bi se osigurala maksimalna zaštita.

Ovaj kofer dolazi s dvije pojedinačno podesive kombinirane brave, pružajući vam dodatnu sigurnost i mir uma. Ergonomska ručka za nošenje čvrsto je izrađena kako bi osigurala udobnost tijekom nošenja.

Kvaliteta izrade ovog kofera je iznimna. Otporan je na udarce, s zaobljenim kutovima i ojačanim aluminijskim okvirom za veću stabilnost. Naš kofer nosi oznaku HMF – Made in Germany, što jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost.

Ponosni smo na praktične značajke koje nudi ovaj kofer. Mrežasta pjena u podnožju s perforiranom, unaprijed izrezanom rešetkom omogućuje vam jednostavno individualno podešavanje unutrašnjosti. Četiri noge/podni klizači osiguravaju visoku stabilnost i štite površinu od ogrebotina.

Dodatna sigurnosna značajka su dvije pojedinačno podesive 3-smjerne kombinirane brave s kopčama, kao i dvije dodatne zatezne brave koje se mogu zaključati s jednostavnom bravom, uključujući dva ključa.

Izgled ovog kofera je također impresivan, s visokokvalitetnim aluminijem u crnoj i srebrnoj boji koji mu daje profinjeni izgled.

Ne čekajte više, osigurajte si vrhunski kofer za oružje koji će ispuniti sve vaše potrebe u sigurnosti i udobnosti pri transportu vaše opreme. Kupite ga odmah i osigurajte si mir uma na svakom putovanju ili aktivnosti na terenu!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…