Akcija!

Kutija za novac

19.99 (150.61 kn)

  • Metalna kutija za novac sa 2 ključa
  • Idealna za pohranu novca, osobnih dokumenata, vrijednosnih papira
  • Čvrsta brave pruža veliku zaštitu od neovlaštenog pristupa
  • Izrađena od prešanog čeličnog lima
  • Vanjske dimenzije (širina/dužina/visina): 30x24x9cm
  • Težina: 900 grama
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-3
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop – vašeg pouzdanog partnera za sigurnost i zaštitu vaših dragocjenosti! Upoznajte našu metalnu kutiju za novac sa 2 ključa, savršenu za pohranu novca, osobnih dokumenata, vrijednosnih papira ili drugih sitnih vrijednih predmeta.

Vaša privatnost je naša briga! Metalna kutija opremljena je čvrstom bravom koja pruža izuzetnu zaštitu od neovlaštenog pristupa. Patentna brava čini kutiju zaključanom, a uz to dolaze 2 pojedinačna ključa koji odgovaraju samo vašoj kutiji.

Kutija je opremljena kromiranom ručkom smještenom u udubljenje poklopca. Ova ručka omogućuje vam jednostavno postavljanje više kutija jednu na drugu, što je vrlo praktično prilikom transporta. Bez obzira gdje idete, vaša sigurnost je zajamčena.

Metalna kutija za novac proizvedena je od visokokvalitetnog prešanog čeličnog lima koji pruža izuzetnu izdržljivost. Lakiranje čini proizvod otpornim na vanjske utjecaje, a poklopac je postavljen na dvije unutarnje, čvrste šarke koje dodatno osiguravaju vaše dragocjenosti.

Neka naša metalna kutija za novac postane vaša prva linija obrane za vaše vrijednosti. Kupite s povjerenjem i osigurajte si mirnoću znajući da su vaše dragocjenosti sigurne i zaštićene.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…