Akcija!

Lokot za bicikl

19.99 (150.61 kn)

  • Lokot sa alarmom i kodiranim ključevima STAHLEX 65 mm
  • Idealno za osiguranje bicikla, motocikla, garaža, podruma, vrata
  • Može se koristiti sa i bez alarma
  • Ugrađen senzor pokreta i snažna sirena od 110 db
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 103-1-1-2-2-1-1
Kategorije: ,

Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo lokot za bicikl sa alarmom i kodiranim ključevima STAHLEX 65 mm – vrhunski proizvod koji će osigurati vašu dragocjenu imovinu. Ovaj tekst je napisan za vas, kako bismo vam približili sve prednosti ovog izvanrednog alata za sigurnost. Saznajte više o tome kako ovaj lokot može osigurati vaš bicikl, motocikl, garažu, podrum i vrata te vas potaknuti na kupnju.

Osigurajte svoju imovinu s lokotom sa alarmom i kodiranim ključevima STAHLEX 65 mm

Bicikl, motocikl, garaža, podrum i ulazna vrata – sve to čini vaš život lakšim i praktičnijim, no isto tako i potencijalnom metom za nepoželjne goste. Kako biste se osjećali sigurno, predstavljamo vam lokot sa alarmom i kodiranim ključevima STAHLEX 65 mm. Ovaj iznimno robustan i praktičan alat pružit će vam potpunu sigurnost i mir uma.

Zaštita sa ili bez alarma

Ovaj lokot pruža višestruke razine zaštite. Možete ga koristiti sa ili bez uključenog alarma, ovisno o vašim potrebama. Alarma je osjetljiv na pokret i udar, tako da ćete biti obaviješteni čim se nešto dogodi. Kada se alarm aktivira prvi put, oglasit će se tri kratka zvučna signala upozorenja. To vam omogućuje da otključate bravu bez postavljanja alarma. Međutim, ako se aktivira ponovno, alarm od 110 db oglasit će se 15 sekundi.

Karakteristike lokota sa alarmom :

Izdržljivost: Ovaj lokot izrađen je od kaljenog čelika s metalnim kućištem otpornim na koroziju i mraz, što ga čini pouzdanim i dugotrajnim alatom.

Sigurni ključevi: Uz lokot dolazi 3 sigurnosna ključa, što vam omogućava pristup vašoj imovini bez brige o gubicima ili krađama.

Dimenzije: Promjer ručke iznosi 10 mm, dok je minimalni promjer zaključavanja 4 cm. Ukupna veličina lokota je 9,5 x 9,5 x 3,3 cm, što ga čini kompaktnim i praktičnim za nošenje.

Baterija: Lokot koristi 6 baterija tipa LR44 koje su uključene u pakiranje.

Jednostavna uporaba i održavanje

Ovaj lokot s alarmom je iznimno jednostavan za uporabu. Aktivacija alarma i promjena baterija su brze i bezbolne radnje koje svatko može obaviti. Kako biste aktivirali alarm, otvorite bravu i umetnite ključ u odgovarajući utor. Kada ključ nije u utoru, alarm je isključen. Zamjena baterija također je jednostavna – samo otvorite bravu, uklonite kariku, izvadite baterije i zamijenite ih novima.

Osigurajte svoju imovinu na najbolji mogući način uz lokot sa alarmom i kodiranim ključevima. Ovaj proizvod nije samo praktičan, već i iznimno efikasan u sprječavanju nepoželjnih incidenata. Naručite ga odmah i spavajte mirno, znajući da je vaša imovina zaštićena.

Nemojte čekati – investirajte u svoju sigurnost danas! Vaša imovina zaslužuje najbolju zaštitu, a lokot sa alarmom STAHLEX 65 mm je vaš prvi korak prema tome. Kliknite na “Dodaj u košaricu” i osigurajte svoju imovinu već danas.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…