Akcija!

Lokot za vrata

8.99 (67.74 kn)

  • Lokot za vrata ATOM 50mm sa 3 kodirana ključa
  • Izrada od čvrstog materijala, lijevano željezo i kromirani čelik
  • Zaštita od korozije
  • Idealno za osiguranje bicikla, motocikla, garaža, podruma, vrata
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 103-1-1-2-2-1-1-1
Kategorije: ,

Imate pitanje?

Najsigurniji izbor za vašu imovinu – Lokot za vrata ATOM 50mm!

Sigurnost je uvijek naš prioritet, i upravo zato predstavljamo vam lokot za vrata ATOM 50mm – vrhunski proizvod za zaštitu vaše imovine. S tri kodirana ključa, čvrstom izradom od lijevanog željeza i kromiranog čelika te iznimnom zaštitom od korozije, ovaj lokot osigurava vašu mirnoću i sigurnost.

Da li se pitate kako biste mogli zaštititi svoj bicikl, motocikl, garažu, podrum ili vrata? ATOM 50mm je savršeno rješenje. Njegova svestrana primjena i snažna izrada čine ga idealnim izborom za različite situacije.

Zašto biste trebali odabrati Lokot za vrata ATOM 50mm?

Najviša sigurnost: S tri sigurnosna ključa, ATOM 50mm osigurava najvišu razinu zaštite. Vaša imovina bit će sigurna od neželjenih pristupa.

Robusna izrada: Izrađen od čvrstog lijevanog željeza i kromiranog čelika, ATOM 50mm je izdržljiv i pouzdan. Ovaj lokot će vas služiti dugi niz godina.

Otpornost na koroziju: Zaboravite na brigu o koroziji. Naš lokot ima iznimnu zaštitu protiv korozije, osiguravajući da će ostati u besprijekornom stanju bez obzira na vremenske uvjete.

Univerzalna primjena: Bez obzira trebate li osigurati bicikl, motocikl, garažu, podrum ili vrata, ATOM 50mm je vaš pouzdan partner za sve te situacije.

Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga odaberite Lokot za vrata ATOM 50mm i osigurajte svoju imovinu već danas. Ne čekajte da se nešto nepredviđeno dogodi – investirajte u svoj mir i sigurnost s ATOM 50mm!

Naručite sada i osigurajte svoju imovinu s pouzdanim lokotom za vrata ATOM 50mm!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…