Akcija!

Monitor za bebe

99.99 (753.37 kn)

  • Monitor za bebe VB603
  • Bežični način rada, nodzor u svakom trenutku
  • Dvosmjerni razgovor sa bebom na daljinu
  • Inteligentna detekcija okolnog zvučnog okruženja
  • Memorirano 8 uspavanki
  • Automatski noćni način rada
  • Ugrađen senzor temperature
  • Monitor radi na bateriju, koja se puni
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo inovativni Monitor za bebe VB603! Ovaj bežični monitor osmišljen je kako bi vam pružio nevjerojatnu sigurnost i udobnost u nadzoru vaše male prinove. Nastao je s ciljem da vam olakša svakodnevnu brigu o vašem djetetu, nudeći niz naprednih značajki koje će vam pomoći u održavanju sigurne i ugodne okoline za vašu bebu.

Jedna od ključnih prednosti ovog monitora je njegov bežični način rada, što vam omogućuje da budete u stalnom nadzoru nad vašim djetetom bez obzira na to gdje se nalazite u kući. Osim toga, ovaj monitor nudi i dvosmjerni razgovor, što znači da možete komunicirati s bebom čak i na daljinu, pružajući joj utjehu i sigurnost kad god je potrebno.

Inteligentna detekcija okolnog zvučnog okruženja osigurava da ćete odmah biti obaviješteni o bilo kakvim promjenama ili neobičnim zvukovima u sobi vaše bebe. Uz memorirane uspavanke, možete lako smiriti vašu bebu i pomoći joj da brže zaspi.

Automatski noćni način rada omogućuje vam praćenje vaše bebe i u mraku, dok ugrađeni senzor temperature omogućuje nadzor temperature u sobi cijeli dan. Ovaj monitor radi na bateriju koja se puni i nudi do 24 sata trajanja baterije u VOX načinu, pružajući vam mir i sigurnost čak i tijekom noći.

Svestrana podesiva jedinica za bebe omogućuje vam lako prilagođavanje kuta i smjera kamere prema vašim potrebama, dok je monitor jednostavan za korištenje čak i za one koji se prvi put susreću s ovakvim uređajima.

Uz ovaj Monitor za bebe VB603, briga o vašoj bebi postaje lakša i ugodnija nego ikad prije. Ne čekajte više, osigurajte sigurnost i udobnost za vašu malu ljubav – naručite svoj monitor već danas!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…