Akcija!

Zaštitna blokada i alarm za ladice Summer Infant

9.99 (75.27 kn)

Zaštite svoje najmlađe od opasnih kemikalija i predmeta. Zaštitna blokada i alarm za ladice, koji onemogućuje ili će vas obavijestiti kod otvaranja ladica. 2 komada u pakiranju.

Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 303
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?
  • 2 komada u pakiranju
  • Jednostavna montaža
  • Kvalitetna izrada
  • Vrhunska sigurnost
  • 3 godine trajanja baterije
  • 1 godina garancije

Koliko god se trudili spremiti kemikalije ili opasne predmete van dohvata djece, to je ponekad nemoguće. Mala djeca ne shvaćaju da ne smiju dirati ili stavljati u usta sve što im privuče pažnju. Čim se počnu samostalno kretati, očekujte da će početi istraživati po cijelom kućanstvu.

Otvaranje ladica ili ormarića i istraživanje što ima unutra, je vrlo primamljivo djeci. Znatiželja je dobra stvar, ali ne po cijenu ozljede.

Ugradnjom zaštitne blokade, povećavate sigurnost Vašeg doma za Vaše mališane. Blokada ima dvije sigurnosne mjere. Prva je blokada ladice, koja onemogućuje otvaranje ladice, osim ako se ne otvara pomoću jednostavnog i brzog mehanizma. Druga sigrunosna mjera je alarm, koji se aktivira ako dijete nekako uspije otvoriti ladicu. Alarm se aktivira nakon 5 sekundi, što daje dovoljno vremena odraslima da ga deaktiviraju prilikom slučajnog otvaranja. Alarm se može, po želji, isključiti u potpunosti.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…