Akcija!

Montažna ograda za pse

59.99 (451.99 kn)

  • Zaštitna ograda za kućne ljubimce
  • Podesiva dužina od 72-122 cm, visina 76 cm
  • Ograda od borovog drveta koja funkcionira kao krilo vrata
  • Jednostavna montaža na zid, stepenice, hodnik i dr. površine
  • Široka primjena: zaštita djece i kućnih ljubimaca
  • Otvaranje u dva smjera do 200 stupnjeva
  • Zaštitni mehanizam otvaranja vrata
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 504-1-1-1-1
Kategorija:
Oznake: , ,
Imate pitanje?

Sigurnost vaših kućnih ljubimaca je od iznimne važnosti, a naša montažna ograda za pse pruža potpunu zaštitu i praktičnost. Ova ograda, izrađena od visokokvalitetnog borovog drveta, nije samo sigurnosno rješenje – već i funkcionalan dodatak vašem domu.

Sa širokim rasponom prilagodbe, ova ograda je pravo rješenje za zaštitu djece i kućnih ljubimaca. Njezina podesiva dužina od 72 do 122 cm omogućava vam prilagodbu prema vašim potrebama. Jednostavna montaža na zid, stepenice ili bilo koju drugu površinu čini je praktičnom za postavljanje.

Bez kompromisa po pitanju sigurnosti, naša ograda ima zaštitni mehanizam otvaranja vrata. Rubovi su pažljivo zaobljeni, a cijela površina je precizno izrađena, pružajući potpunu sigurnost vašim ljubimcima. Osim toga, vrata se mogu okretati do 200 stupnjeva, s mogućnošću montaže s obje strane za dodatnu sigurnost.

Karakteristike poput debelih prečki od čak 19 mm osiguravaju izdržljivost i stabilnost. Ova ograda funkcionira kao krilo vrata s šarkama s jedne strane i zasunima za blokiranje na drugoj strani, pružajući vam potpunu kontrolu nad otvaranjem i zatvaranjem.

Uz jednostavnu montažu i široku primjenu, naša montažna ograda za pse idealna je za sve vlasnike koji žele kombinirati funkcionalnost, sigurnost i praktičnost u jednom proizvodu. Neka vaši kućni ljubimci i djeca istražuju dom bez brige uz ovu pouzdanu i prilagodljivu ogradu.

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…