Akcija!

Ormar za ključeve

19.99 (150.61 kn)

  • Ormar za ključeve sa sigurnosnom bravom i 2 ključa
  • 30 kukica za vješanje ključeva
  • Jednostavna montaža na zid pomoću vijaka
  • Čvrsta i otporna metalna konstrukcija
  • Dimenzije: 20 x 16 x 7,7 cm; težina: 1,1 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-3-1-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u naš web shop, gdje vam predstavljamo praktično i sigurno rješenje za organizaciju vaših ključeva – ormar za ključeve sa sigurnosnom bravom.

Savršen za dom ili ured, naš ormar za ključeve dolazi s 30 kukica za vješanje ključeva, stvarajući jednostavan sustav za pohranu i brz pristup ključevima. S montažom na zid pomoću vijaka, jednostavno ga možete postaviti na željeno mjesto, a čvrsta i otporna metalna konstrukcija jamči sigurnost vaših ključeva.

Dimenzije ormarčića su 20 x 16 x 7,7 cm, s težinom od 1,1 kg, čineći ga kompaktnim, ali s dovoljno prostora za sve vaše ključeve. Dodatno, 30 privjesaka i naljepnice čine organizaciju još jednostavnijom. Unutar ormarčića nalaze se dva pretinca sa držačima za ključeve, S priloženim privjescima i numeričkim naljepnicama od 1 do 30, svaki ključ lako možete označiti i brzo pronaći.

Montaža je brza i jednostavna, zahvaljujući priloženim tiplama i vijcima. Postavite ormar za ključeve tamo gdje vam je najpotrebniji i uživajte u organiziranosti i praktičnosti.

Ne gubite više vrijeme tražeći ključeve. Nabavite svoj ormar za ključeve odmah i olakšajte si život s ovim elegantnim rješenjem za organizaciju ključeva!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…