Akcija!

Ormarić za ključeve

24.99 (188.29 kn)

  • Ormarić za ključeve sa sigurnosnom bravicom na zaključavanje
  • 48 kukica za vješanje ključeva
  • Jednostavna montaža na zid pomoću vijaka
  • Čvrsta i otporna metalna konstrukcija
  • Dimenzije: 25 x 20 x 8 cm; težina: 1,6 kg
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)
SKU: 417-2-2-1-1-3-1-1
Kategorija:
Oznaka:
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu online trgovinu, gdje vam predstavljamo odlično rješenje za organizaciju vaših ključeva – Ormarić za ključeve sa sigurnosnom bravicom.

Ormarić za ključeve dizajniran je kako bi vam olakšao život. Sastoji se od 48 kukica za vješanje ključeva, pružajući vam dovoljno prostora za pohranu i organizaciju ključeva svakodnevnog korištenja. Dva pretinca sa 24 držača za ključeve pružaju mogućnost za uredno pohranjivanje i lakše pronalaženje.

Montaža ormarića na zid vrlo je jednostavna zahvaljujući priloženim vijcima. Čvrsta metalna konstrukcija osigurava dugovječnost i otpornost, čineći ovaj ormarić pouzdanim rješenjem za vaše ključeve.

Uz 48 identifikatora u živopisnim bojama, svaki ključ lako je prepoznatljiv. Naljepnice s brojevima od 1 do 48 omogućuju vam označavanje svakog ključa, dok vam priloženi identifikatori omogućuju dodatno označavanje i brzo prepoznavanje ključeva.

Ormarić dolazi s sigurnosnom bravicom i dva ključa, čime se osigurava sigurno pohranjivanje vaših ključeva. Vaša sigurnost i privatnost su nam prioritet.

Ovaj ormarić za ključeve nije samo praktičan, već i estetski privlačan. Savršeno se uklapa u svaki prostor i pruža vam potpunu kontrolu nad vašim ključevima. Uz ovo rješenje, zaboravite na gubljenje ključeva – organizirajte ih na jednom mjestu. Naručite ga online i uživajte u jednostavnosti i sigurnosti!

Dostava

do 3 dana

Jamstvo

12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…