Akcija!

Pojačivač signala

109.99 (828.72 kn)

  • Pojačivač signala za bežični dojavljivač u ugostiteljstvu
  • Pojačava bežični signal između odašiljača i prijamnika
  • Snaga prijenosa: 500mW
  • Radna frekvencija: 433MHz
  • Osjetljivost: -108dBm
Dostava: 4.99€ (37,55kn)
Vrijeme dostave: do 3 dana
Plaćanje: Gotovinom pri preuzimanju, uplatom na račun, kartično plaćanje
Jamstvo: 12 mjeseci
U cijenu je uračunat PDV(25%)

Kategorija:
Oznake: ,
Imate pitanje?

Dobrodošli u našu trgovinu! Tražite rješenje koje će unaprijediti vašu poslovnu operativnost? Upoznajte Retekess TD021 pojačalo signala, idealno rješenje za poboljšanje bežične komunikacije u vašem ugostiteljskom prostoru.

Bez obzira radi li se o restoranu, kafiću ili bilo kojem drugom ugostiteljskom objektu, pouzdana komunikacija između osoblja ključna je za besprijekorno iskustvo gostiju. Retekess TD021 pojačalo signala omogućuje vam upravo to – poboljšanu bežičnu komunikaciju unutar vašeg poslovnog prostora.

Sa snagom prijenosa od 500mW i radnom frekvencijom od 433MHz, ovo pojačalo osigurava stabilan i snažan signal između vašeg odašiljača i prijamnika. S osjetljivošću od -108dBm, jamčimo vam pouzdanu komunikaciju čak i u zahtjevnim okruženjima.

Jedna od ključnih prednosti Retekess TD021 pojačala signala je njegova široka pokrivenost, omogućujući vam da dosegnete signale do 200 metara udaljenosti. Kroz uklanjanje mrtvih kutova signala, osiguravamo da vaše osoblje uvijek bude dostupno i spremno odgovoriti na potrebe gostiju.

Instalacija pojačala je jednostavna i brza. Samo postavite repetitor između odašiljača i prijamnika, i on će automatski pojačati signal, osiguravajući pouzdanu komunikaciju bez obzira na udaljenost.

Uložite u Retekess TD021 pojačalo signala i unaprijedite efikasnost vašeg poslovanja. Osigurajte glatku komunikaciju među osobljem i pružite vrhunsku uslugu svojim gostima. Nabavite svoje pojačalo danas i uživajte u poboljšanoj bežičnoj komunikaciji već sutra!

Jamstvo

12 mjeseci

Dostava

do 3 dana